d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Poker. > Temat Oficjalny.
Prev1309310311312313491Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,050.00
Mar 15 2010 03:26pm
Quote (Ray_Allen @ Mar 15 2010 10:13pm)
PokerStrategy.

Nie mam 18-tki niestety
Member
Gold: 652.45
Mar 15 2010 03:40pm
Quote (SuperAmazonka @ Mar 15 2010 09:16pm)
Oczywiście, poker to nie hazard. Co ty bredzisz w ogolę. Nawet w głupiej Wikipedii masz to napisane czarno na białym, nie żebym się nią bronił, stwierdzam fakty.
No nie mamy o czym dyskutować, bo masz pusto w głowie i szukasz tylko durnych zaczepek.

hehehe ale jestes tepak widze, ze nawet glupia wikipedia sie podpierasz gdzie gosc o podobnym IQ i wiedzy o pokerze jak ty to pisal - gratulacje. Wlasnie przez takich baranow jak ty ktorzy z pokerem maja niewiele wspolnego moze przejsc ustawa antyhazardowa gdzie jak wiadomo wrzucono pokera~~
Podaj mi sensowne argumenty dlaczego poker to hazard a nie podpieraj sie bredniami, rozumiem ze brydz i szachy tez hazard? umrzyj.
Member
Gold: 199.00
Mar 15 2010 03:46pm
ustawa antyhazardowa obejmuje pokera na jsp ? :huh:
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 30%
Mar 15 2010 03:53pm
Quote (ViNc3aNiTy @ Mar 15 2010 10:40pm)
hehehe ale jestes tepak widze, ze nawet glupia wikipedia sie podpierasz gdzie gosc o podobnym IQ i wiedzy o pokerze jak ty to pisal - gratulacje. Wlasnie przez takich baranow jak ty ktorzy z pokerem maja niewiele wspolnego moze przejsc ustawa antyhazardowa gdzie jak wiadomo wrzucono pokera~~
Podaj mi sensowne argumenty dlaczego poker to hazard a nie podpieraj sie bredniami, rozumiem ze brydz i szachy tez hazard? umrzyj.

Napisałem Ci, że nie bronie się wikipedią, naucz się czytać.
I nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w rozmowę. Piszesz po prostu pierdoły na zaczepkę, dodatkowo obrażając mnie. Poker od lat był uznawany za hazard, ale oczywiście człek twojego pokroju, żyjący w utopii, ma swoje zdanie, które argumentuje jakimiś bredniami i wyzwiskami. Na dodatek wciskasz te androny innym.

Pisz sobie co chcesz, ale ode mnie się odpierdol, bo już drugi raz szukasz zadymy. Ostatnim razem też zarzucałeś mi że nigdy nie miałem do czynienia, po czym po przeczytaniu wszystkiego jeszcze raz przyznałeś mi racje. Weź się w garść i odstaw dragi czy co tam łykasz.

Nie muszę Ci podawać żadnych argumentów ani też nic udowadniać, bo jesteś po prostu za głupi i zapewne nie zrozumiesz. Niestety brydż i szachy (na tym pierwszym się nie znam), zależą w prawie całym stopniu od umiejętności gracza, a nie szczęścia.

e: Pod jakim względem ten PokerStrategy jest lepszy od P* ? Bo coraz częściej ludzie o nim trąbią :)

This post was edited by SuperAmazonka on Mar 15 2010 04:05pm
Member
Mar 15 2010 04:14pm
Jak juz tak dyskutujecie to ja sobie pozwole wkleic wypowiedz uzytkownika Sołtys z forum konkurencyjnego.

Holenderski profesor matematyki Ben van der Genugten, odchodząc na emeryturę,
stwierdził że Texas Hold'em nie jest grą bazującą na szczęściu. W swoich
rozważaniach użył następującego wzoru:

Umiejętność = Efekt nauki / (efekt nauki + efekt szczęścia)

"Efekt Nauki" został zdefiniowany jako różnica w wynikach pomiędzy
doświadczonym graczem, a początkującym. Gra w 100% bazująca na szczęściu
legitymowała się zerowym „Efektem Nauki", podczas gdy gry wymagające trochę
umiejętności przyjmowały wyższe wyniki. Podczas gdy inne gry kasnyowe nie
wymagały żadnych umiejętności, lub wymagały ich bardzo mało (np. Blackjack),
van der Genugten i Borm odkryli, że poker, który uzyskał wynik 0,4 plasuje się
dosyć wysoko, mniej więcej na poziomie szachów. "
Member
Gold: 652.45
Mar 15 2010 04:17pm
Quote (SuperAmazonka @ Mar 15 2010 09:53pm)
Napisałem Ci, że nie bronie się wikipedią, naucz się czytać.
I nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w rozmowę. Piszesz po prostu pierdoły na zaczepkę, dodatkowo obrażając mnie. Poker od lat był uznawany za hazard, ale oczywiście człek twojego pokroju, żyjący w utopii, ma swoje zdanie, które argumentuje jakimiś bredniami i wyzwiskami. Na dodatek wciskasz te androny innym.

Pisz sobie co chcesz, ale ode mnie się odpierdol, bo już drugi raz szukasz zadymy. Ostatnim razem też zarzucałeś mi że nigdy nie miałem do czynienia, po czym po przeczytaniu wszystkiego jeszcze raz przyznałeś mi racje. Weź się w garść i odstaw dragi czy co tam łykasz.

Nie muszę Ci podawać żadnych argumentów ani też nic udowadniać, bo jesteś po prostu za głupi i zapewne nie zrozumiesz. Niestety brydż i szachy (na tym pierwszym się nie znam), zależą w prawie całym stopniu od umiejętności gracza, a nie szczęścia.

To po chuj sie odzywasz w tym temacie? Piszesz konkretny zarzut, ze poker to hazard to moze kurwa wytlumacz dlaczego tak uwazasz? Widze, ze gowno wiesz na ten temat sprowokowalem cie do wymiany argumentow skoro juz zaczynasz taki temat a to jest forum do wymiany pogladow. Nie dosc ze obrzucasz gownem to sie zaslaniasz wikipedia. W pokerze owszem czynnik losowy ma znaczenie ale w longrunie podejmujac wlasciwe decyzje odgrywa mala role a decyduja umiejetnosci. Szczescie odgrywa w kazdej rywalizacji jakas role i nic na to nie poradzisz. Domyslam sie, ze jestes za tepy aby podjac ta dyskusje wiec odsylam do stronki przeznaczonej dla takich palantow jak ty: www.pokertoniehazard.pl
poczytaj, jebnij sie w glowe i nie wchodz wiecej do tego tematu.
czesc

edyta:

Quote (SuperAmazonka @ Mar 15 2010 09:53pm)

e: Pod jakim względem ten PokerStrategy jest lepszy od P* ? Bo coraz częściej ludzie o nim trąbią :)

ja pierdole ty jestes rzeczywiscie debilem :stonetoss:

This post was edited by ViNc3aNiTy on Mar 15 2010 04:19pm
Member
Mar 15 2010 04:28pm
Quote (ViNc3aNiTy @ Mar 15 2010 11:17pm)
To po chuj sie odzywasz w tym temacie? Piszesz konkretny zarzut, ze poker to hazard to moze kurwa wytlumacz dlaczego tak uwazasz? Widze, ze gowno wiesz na ten temat sprowokowalem cie do wymiany argumentow skoro juz zaczynasz taki temat a to jest forum do wymiany pogladow. Nie dosc ze obrzucasz gownem to sie zaslaniasz wikipedia. W pokerze owszem czynnik losowy ma znaczenie ale w longrunie podejmujac wlasciwe decyzje odgrywa mala role a decyduja umiejetnosci. Szczescie odgrywa w kazdej rywalizacji jakas role i nic na to nie poradzisz. Domyslam sie, ze jestes za tepy aby podjac ta dyskusje wiec odsylam do stronki przeznaczonej dla takich palantow jak ty: www.pokertoniehazard.pl
poczytaj, jebnij sie w glowe i nie wchodz wiecej do tego tematu.
czesc

ja pierdole ty jestes rzeczywiscie debilem  :stonetoss:

Jeszcze raz Ci napisze tępy troglodyto - POKER TO GRA HAZARDOWA i to nie mój wymysł. Większość ludzi na globie tak uważa. Jak masz jakieś problemy emocjonalne, które wywołują w Tobie agresje, gdy ktoś ma inne zdanie, to idź się lecz.
Teraz to ty zasłaniasz się jakimiś gównianymi stronkami, w których nawet nie chodzi o to żeby uświadomić komuś że poker to nie hazard, tylko żeby ludzie dopisywali się do listy i podatek od pokera został "odwołany"

Po 2 nie zasłaniam się żadną wikipedią, przeczytaj to kurwa jeszcze raz:

Quote (SuperAmazonka @ Mar 15 2010 10:16pm)
Oczywiście, poker to nie hazard. Co ty bredzisz w ogolę.Nawet w głupiej Wikipedii masz to napisane czarno na białym, nie żebym się nią bronił, stwierdzam fakty.
No nie mamy o czym dyskutować, bo masz pusto w głowie i szukasz tylko durnych zaczepek.

Po 3 jak mam z tobą wymieniać poglądy, skoro wyzywasz ludzi na lewo i prawo, jak jakiś prostak oderwany od pługa?

Pierdole jakąkolwiek konwersację z ludźmi twojego pokroju, którzy nie potrafią zachować podstawowych zasad etyki i kultury. EOT.

This post was edited by SuperAmazonka on Mar 15 2010 04:34pm
Member
Mar 15 2010 04:32pm
Quote (SuperAmazonka @ 15 Mar 2010 00:16)
Powodzenia w cięzkim boju :d Ja sie uwolniłem od hazardu :)

Quote (SuperAmazonka @ 15 Mar 2010 23:16)
Oczywiście, poker to nie hazard. Co ty bredzisz w ogolę. (...)

Quote (SuperAmazonka @ 15 Mar 2010 23:53)
(...) Pod jakim względem ten PokerStrategy jest lepszy od P* ? Bo coraz częściej ludzie o nim trąbią :)

Quote (SuperAmazonka @ 16 Mar 2010 00:28)
Jeszcze raz Ci napisze tępy troglodyto - POKER TO GRA HAZARDOWA

:huh: combo-failed?
Member
Gold: 1.31
Mar 15 2010 04:33pm
Imo wszystko, w co gra sie o pieniadze to hazard :(
Member
Mar 15 2010 04:37pm
Quote (Daniek @ Mar 15 2010 11:32pm)
:huh: combo-failed?

1. Nie rozumiem?
2. To że napisałem "Oczywiście, poker to nie hazard" to oczywiście przytaknięcie, a zarazem ironia co można wywnioskować... Myślałem że co inteligentniejszy załapie ...
3. Pytam, bo coraz więcej ludzi tam gra.
4. ?

Jaki tu combo fail?

E: I nie wiem po co taką "drame" robisz...

This post was edited by SuperAmazonka on Mar 15 2010 04:38pm
Go Back To Polska Topic List
Prev1309310311312313491Next
Add Reply New Topic New Poll