Quote (ViNc3aNiTy @ Mar 15 2010 11:17pm)
To po chuj sie odzywasz w tym temacie? Piszesz konkretny zarzut, ze poker to hazard to moze kurwa wytlumacz dlaczego tak uwazasz? Widze, ze gowno wiesz na ten temat sprowokowalem cie do wymiany argumentow skoro juz zaczynasz taki temat a to jest forum do wymiany pogladow. Nie dosc ze obrzucasz gownem to sie zaslaniasz wikipedia. W pokerze owszem czynnik losowy ma znaczenie ale w longrunie podejmujac wlasciwe decyzje odgrywa mala role a decyduja umiejetnosci. Szczescie odgrywa w kazdej rywalizacji jakas role i nic na to nie poradzisz. Domyslam sie, ze jestes za tepy aby podjac ta dyskusje wiec odsylam do stronki przeznaczonej dla takich palantow jak ty: www.pokertoniehazard.pl
poczytaj, jebnij sie w glowe i nie wchodz wiecej do tego tematu.
czesc
ja pierdole ty jestes rzeczywiscie debilem

Jeszcze raz Ci napisze tępy troglodyto - POKER TO GRA HAZARDOWA i to nie mój wymysł. Większość ludzi na globie tak uważa. Jak masz jakieś problemy emocjonalne, które wywołują w Tobie agresje, gdy ktoś ma inne zdanie, to idź się lecz.
Teraz to ty zasłaniasz się jakimiś gównianymi stronkami, w których nawet nie chodzi o to żeby uświadomić komuś że poker to nie hazard, tylko żeby ludzie dopisywali się do listy i podatek od pokera został "odwołany"
Po 2 nie zasłaniam się żadną wikipedią, przeczytaj to kurwa jeszcze raz:
Quote (SuperAmazonka @ Mar 15 2010 10:16pm)
Oczywiście, poker to nie hazard. Co ty bredzisz w ogolę.Nawet w głupiej Wikipedii masz to napisane czarno na białym, nie żebym się nią bronił, stwierdzam fakty.
No nie mamy o czym dyskutować, bo masz pusto w głowie i szukasz tylko durnych zaczepek.
Po 3 jak mam z tobą wymieniać poglądy, skoro wyzywasz ludzi na lewo i prawo, jak jakiś prostak oderwany od pługa?
Pierdole jakąkolwiek konwersację z ludźmi twojego pokroju, którzy nie potrafią zachować podstawowych zasad etyki i kultury. EOT.This post was edited by SuperAmazonka on Mar 15 2010 04:34pm