Quote (GoT @ Thu, May 14 2009, 10:43pm)
Ja mogę decydować o życiu jeśli wg. mnie ktoś na nie nie zasługuje, a to czy dobrze robiłem to się okaże, ale później.
I to co piszesz to co ma być innego jak nie wpływ humanizmu chrześcijańskiego? Takie pacyfistyczne nastwienie?
Ja wierzę w Varga i tyle, a czy się mylę to się okaże później.
Ehehe, marna prowokacja, w każdym bądź razie, sam szukam dresiksów dla siebie.
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak chrześcijanizm.
Po drugie ateizm to nie jest wiara. Jeśli chcesz się przekonać czym jest ateizm to poczytaj Nietzschego, bo to co wszyscy dziś nazywają ateizmem to lewacki hedonizm.
Po trzecie nie ma czegoś takiego jak Poganizm(przynajmniej aj nie uznaję tych końcówek).
Satanizm to kult a nie wiara.
A co robisz jesli juz stwierdzisz ze ktos na zycie nie zasluguje? Moje podejscie... nazywaj je jak chcesz - ja poprostu szanuje ludzi, wychodze z zalozenia - zyjcie jak chcecie, ale "pozwolcie" mi na to samo... a to czy nazwiesz takie podejscie "chrzescijanskim humanizmem", czy jakkolwiek inaczej - to juz jest Twoja sprawa.
Wiara w Varga? A to jest ciekawe... sugerujesz ze podobnie jak on jestes poprostu nieprzystosowany do zycia w dzisiejszym spoleczenstwie??
A prowokacja - tutaj masz racje - marna

A z odpowiedzia na post glentona ... tutaj sie z Toba zgadzam - co wcale nie znaczy ze chwale