Quote (arachno_m @ Feb 9 2014 10:28am)
Pierwszy trening po 6 tygodniach bez biegania (skręcony staw skokowy) - 5km przetruchtane.
Ja się kiedyś właśnie zastanawiałem czemu nie biegasz:) cieszy mnie Twój powrót, tym bardziej że skręcony staw skokowy to nie jest nic fajnego.
Quote (Henio17 @ Feb 9 2014 04:43pm)
welcome back

jakies plany startowe na ten rok?
mnie oczywiscie dzis poniosla ambicja na 5km. mialem biec z kolega i truchtac, a zaczalem spokojnie, ale widzac niezle tempo po 1km postanowilem je utrzymac do konca. no i sie udalo, ale ani rezultat nie jest dobry, ani nic mi nie dal. no i przeciazylem miesien, chyba biodrowo-kulszowy i
boli 
na szczescie dwuglowy uda jest ok po 2tygodniach nietrenowania

Fajne, że udo już ok jest. To biodro to pewnie tylko tak jak mówisz trochę przeciążone. Mam nadzieję, że nic bardziej poważnego.
Ja dziś spokojne bieganie po lesie zaliczyłem z grupą znajomych. Myślałem, że śniegu już nie będzie a tu niespodzianka. W lesie dość sporo śniegu, ale najgorszy był lód. Na szczęście obyło się bez upadków i jakiś groźniejszych sytuacji. Taka dziś nam wyszła trasa:

W przyszłą sobotę staruję jednak w tym biegu na Turbacz, o którym pisałem. Będzie to mój debiut w tego typu biegach, limit 4h więc myślę, że dam radę. Chociaż dużo zależeć będzie od warunków, to i tak 4h to sporo czasu.