Quote (demaniquz @ Mar 4 2011 12:26am)
tragidja jedyne co ci dobrze wychodzi to bluzganie więc nie będę ci ripostował bo nie ma sensu. Liczyłeś na to, że dostaniesz lidera po tym jak od tygodni ciągle tylko się awanturujesz? Sądziłem, że można Ci ufać ale szybko się przekonałem po twoich konspiracyjnych planach i oczernianiu mnie wśród innych, że wiele nie jesteś warty. Podziękowałem ci tak samo za to co zrobiłeś dla gildii jak ty mi dziękowałeś przez dwa tygodnie. Osoby, które znają temat wiedzą o czym mówię. A co do lidera to tylko potwierdziło twoje parcie na władzę. Jako, że ze starej ekipy nie został już chyba nikt to wolałem go oddać komuś kto jest aktywny i ma dużo kont niż tobie. On sam ci go przekaże jeśli będzie chciał. A co do mojego "dziecinnego zachowania" to powiem tylko tyle, ze żałuję, że nie odziedziczyłeś po bracie nieco więcej dojrzałości.
tyle z mojej strony
pozdro
akurat brat mnie poparl w tym, co uslyszal

a co do mojego bluzgania i nniych klamstw z twoich ust to wiedz, ze ccr przestalo istniec dzieki tobie. a ze starej ekipy miales kilka osob do wyboru, miedzy innymi: Sebao2, Pietrzus, Tiha, Shadowcreature... widac twoj mozg nie jest zbyt dobrze rozwiniety.