Quote (ezi @ Mar 13 2010 06:44pm)
Mam zamiar teraz pograc wiecej tym $0.25 i od czasu do czasu 9 osob za $1+$0.20. Raczej na normalnych limitach, na turbo sie raczej nie przestawie. Te najtansze h/u ($2+$0.20) niby nie sa na razie na moj br, ale lubie grac h/u, wiec jak bede miec danego dnia jakis dobry profit, to sie skusze.
e: Mam pytanko do Ciebie Rafalek. Co robisz z FPP? Zbierasz, czy grasz moze za to freerolle?
Co do tych fpp, ostatnio właśnie zastanawiałem się, czy grając na tak niskich stawkach można zrobić silver stara, który daje mnożnik fpp +50% oraz dostęp do tygodniowego freerolla 30k$ i możliwość wejscia z satelity do miesięcznego freerolla 100k$.Stwierdzam, że jest to cholrnie ciężkie, wczoraj siedziałem sporo przed kompem i wbiłem niewiele ponad 20fpp.Zeby wskoczyć na silverstara trzeba robić każdego dnia przez miesiąc 25fpp.Może gdybym grał turnieje 1.20, za które jest 1.10fpp byłoby to bardziej realne, z drugiej strony te sity trwają dłużej od sitów turbo 1.1 za które jest 0.55fpp.Są jeszcze te dzienne freerolle 10fpp i 20fpp ale to raczej strata czasu i punktów, jedynie na ft można coś wygrać.
Krótko mówiąc na tych stawkach liczba zdobytych fpp jest zbyt mała, by można było z nią coś zrobić.Tak mi się wydaje, może po roku coś się uzbiera lol.
Zagrałem 5x 1.10 45man turbo, QQ vs KQ, AK vs AT a/i preflop, w jednym już sprawiedliwie JJ vs QQ, w jednym gram, a w jedym nie pamiętam.
e: Donswing -16$. ok
This post was edited by Rafalek on Mar 13 2010 11:45am