Quote (viewprofile @ Jan 17 2014 02:15pm)
elo siema czesc
wiec nie chce mi sie szczerze powiedziawszy przegladac calego tematu wiec mam kilka pytan, ktorymi pewnie niektore sprawy mi rozjasnicie:
1) ile razy w tygodniu biegacie? czy robicie jakieś przerwy? czy uprawiacie jakies inne "sporty"
2) jak wygladal u was postep z dystansem / czasem? od ilu zaczynaliscie, o ile zwiekszaliscie i po jakim czasie dystansy
3) kiedy jest sens kupic jakies buty do biegania i jak wyglada cenowo? da sie nabyc jakies w miare niskiej cenie sensowne?
Buty na początek - Kalenji, bo sa tanie, do 200zl kup. Pózniej wybierzesz coś lepszego.
Staram sie biegac co 2 dzień. Czasem co 3, jak nie mam czasu. Chodzę na basen do tego, 1-2x/ tyg.
Proponuje zacząć od marszobiegow. Unikniesz kontuzji.
Bieniol, gratulacje

Kilka dni temu biegałem po Częstochowie. Niestety okazało sie, ze mój Garmin jest rozladowany

ladowalem dzień w wcześniej, nie wiem co sie stało. Teraz juz działa, ale mam coraz większe problemy z jego wylaczaniem. Chyba dam go na gwarancje, potrafię wyłączać go teraz 7 razy, bo mi sie w kółko włącza. Teraz biegam po Zakopanem

takie podbiegi, ze zwatpiłem i zawrocilem biegac bardziej po płaskim. Trudne tereny.