Quote (fro5tbite @ 31 Dec 2010 12:48)
jak juz zrobiles wiekszosc bossow to pozbijaj sobie tendency suicidujac gdzies, potem zagadaj do nowego npc jaki pojawi sie w nexusie, od niego bedziesz mial questy na zabijanie npcow, za ktore w koncu dostaniesz Talisman of Beasts, a jak zbijesz tendency do pure black bedziesz mogl zdobyc kolejne 5 colorless soulsow z primeval demonow. Kolejne 2 mozesz zdobyc w miejscu, ktore sie otwiera po wbiciu pure white w 1-1, tylko trzeba ostroznie skakac

No i kolejny wymienić za talisman of god. Zdobycie souli demonow to nie problem, przejdz po prostu gre i poubijaj te bossy w ng+. Kurde, zalatw sobie amerykanska wersje, to pocisniemy jeszcze z moim znajomym

Monk's Head Wrappings - musisz po prostu przejsc 3-3

Po co chcesz od innych zwykle itemy, ktore z bossow wypadaja? Co to za fun? :F Farmienie ores jest bolesne, ale zazwyczaj pelny upgrade jednej rzeczy ma sie bez problemu.
Mam wersje NA palko, mzoemy razem grac ;D Czytales pw na ps3?
Monk's Head Wrappings - ja cos czytalem, ze mozna zdobyc tylko w jakims specjalnym quescie online bedac black phantomem, gdy zginie host, jakos tak.
Co do reszty to wiekszosc juz mam

Musze jeszcze ogarnac te Cresent Axe, reszta wiem ze ejst latwa do zdobycia. Chce isc troche na latwizne bo najaralem sie strasznie na pvp ;d