Quote (Gum3k @ Jul 18 2011 04:30pm)
powiedz mi ze ci sie ten film podobal : DDDDDDDDDDDDDD
wczora w kinie bylem na tym
rly serio sredniawa
podobał mi się, owszem, parę stron wcześniej wyjaśniłem dlaczego. >>>
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=36782847&f=230&p=372065432a dzisiaj obejrzałem...
X-Men: Pierwsza klasa - zachęcony entuzjastycznymi recenzjami dzisiaj w domowym zaciszu obejrzałem sobie tenże film. z recenzji wynikało, że twórcy postawili na rozbudowane relacje między bohaterami, dobrze narysowane ich charaktery a efekty specjalne są jedynie dodatkiem, taką wisienką na torcie. to co obejrzałem... hm, nie przypominało filmu, o którym tyle czytałem. widziałem multum gadania, ganiających za cholera wie czym tu i ówdzie bohaterów i, hm, w sumie tyle. jednak film nie jest zły, jestem po prostu trochę zawiedziony po seansie. spodziewałem się czegoś na wzór "watchmen", dostałem koślawą podróbkę tego filmu. nawet efekty mnie szczerze nie powaliły, ale po nowych transformersach to nic dziwnego. no, a teraz dobre rzeczy: fabuła jest całkiem fajna, sprawnie wpleciona w historię świata, jest sporo smaczków (epizod jackmana ;D ) i puszczania oka do widzów, a ich wyłapywanie sprawia dużo frajdy a aktorka grająca raven jest przeurocza i fajnie wypada w roli zagubionej nastolatki szukającej swojego miejsca w świecie. ogólnie nie polecam, ale jak się nie ma co się lubi....
w skali zua oceniam film na średnie 5+/10This post was edited by zuoozuoo on Jul 18 2011 12:09pm