Quote (diz4ster @ 29 Dec 2010 21:43)
Dobra pogralem w Demon's Souls okolo 20h i co moge powiedziec... gra jest genialna! Takie diablo w 3d, rownie wciagajace - cos czuje, ze bede przy tym po nocach nolifowal ;D Przyjemnie sie lata po swiatach i zabija bossow, ciezko moze i jest ale o to wlasnie chodzi. Jesli ktos nie lubi latac samemu to mozna pograc z 2 kumplami lub obcymi osobami. Ja osobiscie jak tylko ogarne wszystkie mapy, dobije level ~120 (max to 762 chyba) i bede gral pvp - to musi byc dopiero jazda ;D
Po tak krotkim czasie ogarnalem juz o co w tym wszystkim chodzi, wiem juz wiekszosc rzeczy, znam nawet pare dobrych buildow postaci i wiem jak dupowac itemy ;d Daje 10/10, must have imo! Jak ktos chce kupic to wersje NA (niebieska okladka) - ponoc na EU gra o wiele mniej osob.
Jak ktos ma gre - robie spellsworda (royal) z wlasnym setupem. Jak ktos ma cokolwiek z tych przedmiotow to bardzo prosilbuym o dupe ;DD + ew pomoc przy przerzucaniu itemow z 1 postaci na 2 (poki co sl 40)
Talisman of Beasts
Insanity Catalyst
Monk's Head Wrappings (tego w szczegolnosci szukam)
Armor Spider Soul (zeby nauczyc sie u yurii ignite - swoja 'wydalem' na fire spray u sage freke)
Moon Crescent Axe +5 lub czyste
Kris Blade +5 albo 4x Colorless Demon Soul (mam swoj 1, moge sobie zdupowac przy pomocy 2 osoby)
kazdy rodzaj moonstone do upg crescent axe (mam swoje, moge dupowac jw)
jakiekolwiek dusze zeby podbic sobie lvl (moze ktos ma na stanie 99x legendary heroe souls bo duzo osob dupuje i rozdaje/sprzedaje)
W zamian nie mam co dac cuz jestem biedny, jedyny fajny item jaki mam to mirdian hammer czysty + fainstony ktore moge podupowac i wtedy mozna trzasnac blessed +5 dla temple knighta na faith build. To samo z great axe.
jak juz zrobiles wiekszosc bossow to pozbijaj sobie tendency suicidujac gdzies, potem zagadaj do nowego npc jaki pojawi sie w nexusie, od niego bedziesz mial questy na zabijanie npcow, za ktore w koncu dostaniesz Talisman of Beasts, a jak zbijesz tendency do pure black bedziesz mogl zdobyc kolejne 5 colorless soulsow z primeval demonow. Kolejne 2 mozesz zdobyc w miejscu, ktore sie otwiera po wbiciu pure white w 1-1, tylko trzeba ostroznie skakac

No i kolejny wymienić za talisman of god. Zdobycie souli demonow to nie problem, przejdz po prostu gre i poubijaj te bossy w ng+. Kurde, zalatw sobie amerykanska wersje, to pocisniemy jeszcze z moim znajomym

Monk's Head Wrappings - musisz po prostu przejsc 3-3

Po co chcesz od innych zwykle itemy, ktore z bossow wypadaja? Co to za fun? :F Farmienie ores jest bolesne, ale zazwyczaj pelny upgrade jednej rzeczy ma sie bez problemu.
This post was edited by fro5tbite on Dec 31 2010 05:51am