d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > The Union - Czy Prohibicja Jest Czymś Dobrym? > Biznes Stojący Za Upalaniem Się.
Prev12930313233Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Jan 26 2013 07:48am
Quote (CoD_id @ Jan 26 2013 12:53pm)
Jak sie chodzi w jakis gowniakowatych ubraniach jak dawidek to od razu zlewaja :'DDD

Chyba jesteś śmieszny, ja zawsze mam beke z tych frajerów co kręcą jaranie w szkolnych kiblach żeby zarobić 10zł, latają w butach pumy za 170zł, szarych dresach, mają czasem łańcuszek na szyi i bluzę RPK, a jak już są prawdziwymi gangsterami to wożą się BMW e36, a ty pewnie jesteś jednym z nich, więc mam z ciebie beke biedny patusie.

/e; czasem chcą być hajpowi i kupują najtańszy model air maxów, w najchujowszym cw, bo w końcu się dorobili 300zł.

/e; a i pokaż mi jedną "gowniakowatą" rzecz, którą mam.

This post was edited by dawid9400 on Jan 26 2013 08:09am
Member
Gold: 3.00
Jan 26 2013 07:51am
Quote (dawid9400 @ Jan 26 2013 03:48pm)
Chyba jesteś śmieszny, ja zawsze mam beke z tych frajerów co kręcą jaranie w szkolnych kiblach żeby zarobić 10zł, latają w butach pumy za 170zł, szarych dresach,  mają czasem łańcuszek na szyi i bluzę RPK, a jak już są prawdziwymi gangsterami to wożą się BMW e36, a ty pewnie jesteś jednym z nich, więc mam z ciebie beke biedny patusie.

Co nie zmienia faktu zeby sobie zapalic musisz sie kogos prosic, placisz wiecej i chuja pewnie dostajesz.
Member
Gold: 0.00
Jan 26 2013 07:52am
Quote (dawid9400 @ Jan 26 2013 03:48pm)
Chyba jesteś śmieszny, ja zawsze mam beke z tych frajerów co kręcą jaranie w szkolnych kiblach żeby zarobić 10zł, latają w butach pumy za 170zł, mają czasem łańcuszek na szyi i bluzę RPK, a jak już są prawdziwymi gangsterami to mają BMW e36, a ty pewnie jesteś jednym z nich, więc mam z ciebie beke biedny patusie.

możesz mieć sobie bekę. niestety są to małolaty, których prędzej czy później policja wyłapie, a potem człowiek taki straci możliwość legalnej pracy, a niejednokrotnie ma potem zniszczone całe życie.
Member
Jan 26 2013 08:05am
Quote (dredziarak1 @ Jan 26 2013 01:51pm)
Co nie zmienia faktu zeby sobie zapalic musisz sie kogos prosic, placisz wiecej i chuja pewnie dostajesz.

Skąd wiesz?

Quote (GracjanTadeusz @ Jan 26 2013 01:52pm)
możesz mieć sobie bekę. niestety są to małolaty, których prędzej czy później policja wyłapie, a potem człowiek taki straci możliwość legalnej pracy, a niejednokrotnie ma potem zniszczone całe życie.

§ 4. W razie skazania na grzywnę albo karę ograniczenia wolności, zatarcie skazania
następuje z mocy prawa z upływem 5 lat od wykonania lub darowania kary
albo od przedawnienia jej wykonania; na wniosek skazanego sąd może zarządzić
zatarcie skazania już po upływie 3 lat.

To nie działa przypadkiem tak? Więc jak zniszczone całe życie? Chyba, że źle to rozumiem.

This post was edited by dawid9400 on Jan 26 2013 08:09am
Member
Gold: 73,050.00
Jan 26 2013 08:40am
Quote (dawid9400 @ 26 Jan 2013 16:05)
Skąd wiesz?

§ 4. W razie skazania na grzywnę albo karę ograniczenia wolności, zatarcie skazania
następuje z mocy prawa z upływem 5 lat od wykonania lub darowania kary
albo od przedawnienia jej wykonania; na wniosek skazanego sąd może zarządzić
zatarcie skazania już po upływie 3 lat.

To nie działa przypadkiem tak? Więc jak zniszczone całe życie? Chyba, że źle to rozumiem.

przeczytaj przepisy ustawy o przeciwdzialaniu narkomanii, a potem zacytuj tez paragraf 1.

This post was edited by YaYco on Jan 26 2013 08:40am
Member
Warn: 100%
Jan 26 2013 08:57am
Quote (dawid9400 @ Jan 26 2013 01:48pm)
Chyba jesteś śmieszny, ja zawsze mam beke z tych frajerów co kręcą jaranie w szkolnych kiblach żeby zarobić 10zł, latają w butach pumy za 170zł, szarych dresach,  mają czasem łańcuszek na szyi i bluzę RPK, a jak już są prawdziwymi gangsterami to wożą się BMW e36, a ty pewnie jesteś jednym z nich, więc mam z ciebie beke biedny patusie.

/e; czasem chcą być hajpowi i kupują najtańszy model air maxów, w najchujowszym cw, bo w końcu się dorobili 300zł.

/e; a i pokaż mi jedną "gowniakowatą" rzecz, którą mam.

beka z ciebie dzieciak, w zyciu nie zajmowalbym sie czyms tak nedznym i brudnym. inna sprawa ze nie musze sie nikogo prosic o zalatwienie ziulka. inna sprawa, ze ta gangsterke w przeciwienstwie do ciebie stac na te bmw e36, bo na nie "zarobili", Ty natomiast ciagle wyciagasz pieniadze od rodzicow?
@ bold, wszystko co nosisz jest skrajnie chujowe, nieudolna podrobko uksha
Member
Jan 26 2013 09:30am
Quote (CoD_id @ Jan 26 2013 04:57pm)
beka z ciebie dzieciak, w zyciu nie zajmowalbym sie czyms tak nedznym i brudnym. inna sprawa ze nie musze sie nikogo prosic o zalatwienie ziulka. inna sprawa, ze ta gangsterke w przeciwienstwie do ciebie stac na te bmw e36, bo na nie "zarobili", Ty natomiast ciagle wyciagasz pieniadze od rodzicow?

haha, niezły pojazd. ' skrajnie chujowe ' :thumbsup:
Quote (YaYco @ Jan 26 2013 04:40pm)
przeczytaj przepisy ustawy o przeciwdzialaniu narkomanii, a potem zacytuj tez paragraf 1.

chętnie przeczytam.
Member
Jan 26 2013 01:08pm
Quote (YaYco @ Jan 26 2013 02:40pm)

No, tak myślałem, mogłem, a nawet byłem przekonany, że się mylę.

Quote (CoD_id @ Jan 26 2013 02:57pm)

Nie wyciągam pieniędzy od rodziców, a mam samochód za 9k. Zaraz mnie zaatakujesz, że masz lepszy i droższy, bo zapierdalasz już trzeci rok za 1500 po zawodówce, ale jestem ciekaw ile miałeś na koncie w banku w moim wieku, jedyne co robie to raz dziennie udaje się na pocztę, żeby coś wysłać, diluje sobie zupełnie legalnie za większe bogactwo niż ci twoi kumple ze swojej dilerki, w końcu pójdą siedzieć, nawet jak wyjdą to będą przegrańcami i mogą szukać pracy na budowie.
Member
Jan 26 2013 02:06pm
Quote (dawid9400 @ Jan 26 2013 09:08pm)

Nie wyciągam pieniędzy od rodziców, a mam samochód za 9k. Zaraz mnie zaatakujesz, że masz lepszy i droższy, bo zapierdalasz już trzeci rok za 1500 po zawodówce, ale jestem ciekaw ile miałeś na koncie w banku w moim wieku, jedyne co robie to raz dziennie udaje się na pocztę, żeby coś wysłać, diluje sobie zupełnie legalnie za większe bogactwo niż ci twoi kumple ze swojej dilerki, w końcu pójdą siedzieć, nawet jak wyjdą to będą przegrańcami i mogą szukać pracy na budowie.

nie żeby coś, ale tłumaczysz się przed typem na forum o diablo 2.
Member
Warn: 100%
Jan 26 2013 02:15pm
Quote (dawid9400 @ Jan 26 2013 07:08pm)

Ktorys raz juz wypisujesz ze zapierdalam po zawodowce. Ktos po tej szkole musial przyprawic cie o niezly bol dupy skoro o tym wspominasz na kazdym kroku. Zrobie wytajek i uchyle rombka tajemnicy nt mojej edukacji - dla twojej informacji skonczylem technikum, nie zawodowke i jestem na 4tym roku AGH w Krakowie, wiec schowaj bol dupy do kieszeni bo w tej materii dosc solidnie cie wyprzedzam. Generalnie wyjebane mam w ciebie i w to co robisz, ale jakos trudno przejsc obojetnie obok jednostki twojego pokroju. Czlowieka, ktory stylem bycia jest nijaki do bolu, a przy kazdej mozliwej okazji wypowiedzenia sie na jakis sensowny temat strzela sobie w kolano przez swoja niewiedze i ignorancje. Powtarzam zatem ktorys juz raz, temat z ubraniami w tamta strone ->, tam mozesz wklejac zdjecia chujowych ubran i nic nie pisac. Moze swiat zapomni o tobie jako nieudanej jednostce.
Go Back To Polska Topic List
Prev12930313233Next
Add Reply New Topic New Poll