d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev129303132335001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Aug 27 2010 06:27am
Quote (RoGh @ Aug 27 2010 12:24pm)
Mascherano to destruktor, przyszedl w miejsce Yaya. A Fabregas jak dotrze do Barcy za jakis czas ( rok, dwa, moze trzy ), to zajmie miejsce Xaviego, ktory jeszcze pare sezonow na najwyzszym poziomie jest w stanie zagrac.

"Mecze tej fazy zostaną rozegrane 16 i 30 września, 21 października, 4 listopada oraz 1-2 i 15-16 grudnia. "

Nie ma jeszcze podane kto z kim i kiedy zagra.

Czyli wg tego co piszesz, gdyby sciagneli Fabregasa teraz to ten grzał by ławe?
Member
Gold: 28,575.00
Aug 27 2010 06:35am
Quote (CoD_id @ 27 Aug 2010 13:27)
Czyli wg tego co piszesz, gdyby sciagneli Fabregasa teraz to ten grzał by ławe?

A co to znaczy grzac lawe? Na pewno nie mialby zagwarantowanego miejsca w pierwszym skladzie, nawet gdyby nie bylo Mascherano i tak pozostaje przede wszystkim Busquets, ktory bardzo ladnie sie rozwija, a Pep na pewno nie ustalilby trojcy Xavi-Iniesta-Fabregas na amen, szczegolnie biorac pod uwage czeste problemy zdrowotne dwoch ostatnich.
Nawet jezeli sciagna Fabregasa chocby za rok, to co z tego? Kwota wydana na Mascherano, jest faktycznie, jak powiedzial SleepNowInTheFire, promocyjna, zal by bylo z niej nie skorzystac.

This post was edited by RoGh on Aug 27 2010 06:35am
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
Aug 27 2010 07:18am
nvm

This post was edited by kr90 on Aug 27 2010 07:18am
Member
Gold: 17.16
Aug 27 2010 07:29am
Quote (CoD_id @ 27 Aug 2010 12:20)
haha czekałem, aż ktoś to tu napisze.
zaloze sie ze bedzie sprawa identyczna jak z Zlatanem, cos tam pogra Mascherano, za rok kupia Fabregas i Mascherano bedzie "nowym Zlatanem" aka zbednym balastem.

a co ma pozycja na boisku Ceska do pozycji Mascherano? oO
jedyny minus przyjścia do Barcy Ceska, to praktycznie zero szans na grę w pierwszym składzie Dos Santosa i Thiago, dwóch nowych pereł z La Masii

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Aug 27 2010 07:36am
Member
Gold: 71,545.00
Aug 27 2010 02:05pm
Zasłużył na gola Reyes :)

Inter 0:1 Atletico 62'
Member
Gold: 1,513.66
Aug 28 2010 03:27am
I wszystko jasne, Zlatan w Milanie, szkoda ... teraz Barca bez jednego zmiennika ( chyba ze Jeffren albo Thiago zawita na stale w pierwszej "18stce" )

Oczywko, nie ma jeszcze oficialne informacji, ale Pep nie powolal Ibry na mecz z Racingiem, a "AS" informuje, ze dzisiaj Ibra zostanie zaprezentowany jako gracz Milanu ... - na bardzo chujowch warunkach dla Barcy imo - cuz najpierw rok na wypozyczeniu bedzie, a potem po sezonie 10/11 Milan jest zobowiazany go kupic za 40 milionow ...

No nic, czekamy na oficialne info
Member
Aug 28 2010 05:09am
Quote (zYwi3c @ 28 Aug 2010 09:27)
I wszystko jasne, Zlatan w Milanie, szkoda ... teraz Barca bez jednego zmiennika ( chyba ze Jeffren albo Thiago zawita na stale w pierwszej "18stce"  )

Oczywko, nie ma jeszcze oficialne informacji, ale Pep nie powolal Ibry na mecz z Racingiem, a "AS" informuje, ze dzisiaj Ibra zostanie zaprezentowany jako gracz Milanu ... - na bardzo chujowch warunkach dla Barcy imo - cuz najpierw rok na wypozyczeniu bedzie, a potem po sezonie 10/11 Milan jest zobowiazany go kupic za 40 milionow ...

No nic, czekamy na oficialne info

Pep Guardiola

„W normalnej sytuacji Ibra pojechałby razem z drużyną do Santander, ale teraz lepiej było go nie powoływać. Ibra jest piłkarzem Barçy. Zobaczymy co się wydarzy i podejmiemy decyzję co do ewentualnych wzmocnień. (…) Z pewnością popełniłem błędy w kwestii Ibry, to normalne. Chociaż niewiele mogę mogę powiedzieć o opiniach trzecich osób, to ja tutaj podejmuję decyzję i dopóki będę trenerem Barçy to się nie zmieni. Nie mam dość sytuacji z Ibrą. Inaczej bym to poprowadził, ale to tylko pewien etap sezonu. Staram się być chłodny w moich decyzjach, zachowywać spokój i podejmować najlepsze decyzje dla drużyny”.
„Dobrze jest jak piłkarze mają świadomość, że ktoś jest nad nimi. Powinienem podejmować decyzje i podejmowałem je zarówno wtedy, gdy Ibra grał, a także wtedy, gdy usiadł na ławce w ostatnich meczach sezonu. Ale nie dotyczy to tylko Ibry, a wszystkich piłkarzy”.
„Z Raiolą rozmawiałem jeden raz w życiu. Jestem zaskoczony, że mnie tak dobrze zna. Potrafię się bronić sam, ale jestem wdzięczny klubowi za wczorajszy komunikat, poprzez który broni swojego trenera. Wyraziłem na ten komunikat zgodę, ale teraz tą kwestia zajmują się klubowi prawnicy”
„Niewiele rzeczy mi przeszkadza w klubie. Jestem tutaj od 13 lat. Komunikat mi nie przeszkadzał”.
Member
Aug 28 2010 05:15am
Member
Gold: 1,513.66
Aug 28 2010 05:19am
Quote (SleepNowInThe Fire @ 28 Aug 2010 13:09)
Pep Guardiola

„W normalnej sytuacji Ibra pojechałby razem z drużyną do Santander, ale teraz lepiej było go nie powoływać. Ibra jest piłkarzem Barçy. Zobaczymy co się wydarzy i podejmiemy decyzję co do ewentualnych wzmocnień. (…) Z pewnością popełniłem błędy w kwestii Ibry, to normalne. Chociaż niewiele mogę mogę powiedzieć o opiniach trzecich osób, to ja tutaj podejmuję decyzję i dopóki będę trenerem Barçy to się nie zmieni. Nie mam dość sytuacji z Ibrą. Inaczej bym to poprowadził, ale to tylko pewien etap sezonu. Staram się być chłodny w moich decyzjach, zachowywać spokój i podejmować najlepsze decyzje dla drużyny”.
„Dobrze jest jak piłkarze mają świadomość, że ktoś jest nad nimi. Powinienem podejmować decyzje i podejmowałem je zarówno wtedy, gdy Ibra grał, a także wtedy, gdy usiadł na ławce w ostatnich meczach sezonu. Ale nie dotyczy to tylko Ibry, a wszystkich piłkarzy”.
„Z Raiolą rozmawiałem jeden raz w życiu. Jestem zaskoczony, że mnie tak dobrze zna. Potrafię się bronić sam, ale jestem wdzięczny klubowi za wczorajszy komunikat, poprzez który broni swojego trenera. Wyraziłem na ten komunikat zgodę, ale teraz tą kwestia zajmują się klubowi prawnicy”
„Niewiele rzeczy mi przeszkadza w klubie. Jestem tutaj od 13 lat. Komunikat mi nie przeszkadzał”.

Jak pisalem, jeszcze nie bylo konferencji z Pepem :< dopiero po treningu poszedl na nia :P

Ogolnie, wszystko zalezy od Ibry, czy zechce zostacz czy nie... Mam nadzieje, ze nagle zmieni zdanie i zostanie, przyda sie taki zawodnik
Member
Aug 28 2010 06:12am
Quote (zYwi3c @ 28 Aug 2010 11:19)
Jak pisalem, jeszcze nie bylo konferencji z Pepem :< dopiero po treningu poszedl na nia :P

Ogolnie, wszystko zalezy od Ibry, czy zechce zostacz czy nie... Mam nadzieje, ze nagle zmieni zdanie i zostanie, przyda sie taki zawodnik

Wszystko zależy od Ibry.
Mam nadzieję, że pójdzie po rozum do głowy i zostanie, utemperuje trochę agenta i weźmie się do roboty.
Z nim w składzie mamy najlepszą kadrę klubową na świecie.

Nie wiem po co on pcha się do tego Milanu.
Zespół jest o wiele słabszy niż Barca, ma tylko teoretyczne szanse na zdobycie jakiekolwiek trofeum, ma w nim zarabiać o wiele mniej i na dodatek Milan to wróg numer 1 jego poprzedniego klubu, w którym spędził trochę czasu i święcił triumfy. Kibice Interu nie będą zadowoleni.
Poza tym z kim on ma tam grać w tym Milanie poza Ronaldinho i Pato?
Dziwne to wszystko.
Go Back To Polska Topic List
Prev129303132335001Next
Closed New Topic New Poll