Quote (dawid9400 @ Jun 17 2015 02:25pm)
aha
czym nazywasz prawdziwe studia w takim razie? wymień kilka kierunków, bo tutaj każdy pierdoli o tych mistycznych studiach produkujących milionerów i władców świata, ale jak kogoś zapytasz co skończył i ile zarabia to się okazuje, że kurier za 2.5k albo tak jak w twoim przypadku krupniker pewnie za podobną stawkę, jeszcze kurwa powiedz, że pracujesz w polskim kasynie.
pochwal się co ty skończyłeś, zamiast przepowiadać moją przyszłość jakbyś był wyrocznią
a co mam ci pierdolić o rl life, ty nie znasz mnie ani ja ciebie, grałem z tobą w cs'a więc mogę obiektywnie ocenić, a to co piszemy o sobie nawzajem irl to pierdolenie kto komu bardziej rodzicielke przezwał ten wygrywa
No cóż, tak się składa, że opisując swoje perypetie i na każdym kroku obnażając swoją głupotę, sam dajesz podstawy do wyciągania określonych wniosków nt. twojej osoby

Mało tego, nieustannie wyrzygujesz swoje zyciowe problemy, które nikogo tu nie obchodzą, dając powód do obrażania cię. Ponadto sam tworzysz opinie na temat innych, niestety opinie te zazwyczaj nie są dłuższe niż jedno zdanie i pełne domysłów- kiedy ktoś wyrazie się na twój temat to szalejesz niczym ranny łoś. a i jeszcze potem się przypierdalasz " a co mam ci pierdolić o rl life"

A co do moich zarobków, to pracuję jako krupier, a ponadto robię projekty ulotek etc. na zlecenia. Moje zarobki są tu najmniej istotnie, bo tak się składa, że jesteśmy na forum o diablo dwa
This post was edited by Pozdrawiam on Jun 17 2015 07:34am