Quote (dawid9400 @ 29 Nov 2014 19:59)
wiem, żę wypadałoby cie zmieszać z gównem, ale chyba masz rację

bmw i audi to temat rzeka i kwestia gustu, od zawsze rywalizowały i będą, ale kurwa - przecież to kierowcy bmw są uważani za pierdolonych wsiurów serwisujących samochód w ASO u szwagra przy pomocy młotka i szpachli, znajdź zadbaną 10 letnią bmw, a audi
Powiedz mi w takim razie porównując te same segmenty, czyli a6 c6 i e60 co ma lepszego e60, albo co ma bmw czego nie ma audi, bmw imo lepiej wygląda z zewnątrz, ale w środku audi >>>, o właściwościach jezdnych nie będę gadał bo e60 przejechałem się dwa razy i to 520d
on mnie przezywa to ja jego też muszę, na tym polega to forum
Jebie mnie e60, dla mnie bmw skończyło się na e46 i e39 (choć jestem fanem jeszcze starszych konstrukcji), potem równia pochyła. Tak samo podobają mi sie stare audice, sprzed okresu hegemonii VAGa.
Co do właściwości jezdnych, to sam jeżdżę 215 konną e36 i śmiem twierdzić że wrażenia z prowadzenia są dużo ciekawsze niż w przypadku zarówno a6 jak i e60 520, która ma zdecydowanie za słaby motor w stosunku do swojej masy. Pomijam kwestię diesla, za którym nie przepadam.
Niedawno kupiłem kamerkę więc będę mógł zaprezentować przykłady zachowań, o których mówię. Niech kazdy sobie jeździ czym chce, ale wojowanie na drodze publicznej nigdy nie jest rozsądne.
This post was edited by zibib on Nov 29 2014 01:33pm