Lewacki rząd i społeczeństwo nic z tym nie zrobi, dopóki takie rzeczy na ulicach nie będą codziennością, do tego czasu wszyscy będą powtarzać jak mantrę:"nie wszyscy są tacy" "to wina fanatyków" etc. (pozdrawiam w tym miejscu naszego ulubionego moda).
Problem w tym, że to właśnie przez islam rodzi się patologia i pojawiają się różne popierdolone akcje, jak chociażby ta z dzisiaj i nawet jeżeli "tylko" 1-2% czy nawet mniej ludzi wierzących w allaha będzie miało najebane w głowie, to już jest cholernie dużo.
Nie chce mi się pisać tego drugi raz, dlatego tutaj mój pm do mitona, w którym macie moje zdanie na ten temat:
inb4 tl;dr
Quote (Nensato @ 22 May 2013 20:26)
Ja wiem, że nie wszyscy są tacy, tylko zauważ, że islam, to istna wylęgarnia patologii. Ich kodeks moralny jest skrajnie różny od "zachodniego", asymilacja jest niemożliwa i nigdy nie będzie. Przyjeżdżając do Europy powinni dostosować się do europejskiej kultury, oni natomiast chcą narzucać swoje prawo. Wiesz dlaczego? Dlatego, że islam, to nie tylko religia, ale także totalitarna ideologia polityczna, którą ludzie są karmieni od narodzin. Powinna zostać zakazana i zapomniana przez historię jak nazizm i komunizm. Niestety lewacka europa coraz częściej ugina się pod ich żądaniami. Opcje w tym przypadku są trzy: albo rządy zrobią z tym coś w tym momencie, albo za xx lat pojawi się drugi Hitler i zrobi z tym porządek, albo przyszłe pokolenia zobaczą ulice pełne trupów i odciętych głów, a Europa wykrwawi się pod muzułmańskim nożem.
I jeszcze ciekawostka: muzułmanie są odpowiedzialni za 90% gwałtów w Oslo i 50% w całej Norwegii stanowiąc tylko 1,5% populacji, no ale "nie wszyscy są tacy"...