Quote (cagiva @ 4 Oct 2011 21:36)
wkleje tylko żeby można było przeczytać i podyskutować jak ludzie.
być może kogoś to ruszy i podzieli zdanie ale wyśmieje. bez hejtowania.
p.s nie chce % za ten temat mody odczepcie sie na chwile dzięki
__
zawsze byłem i zawsze będe przeciw.
powód? nie ufam polskiemu społeczeństwu, wybaczcie. nie da sie uniknąć jeżdżenia po alkoholu, agresywnego zachowania i nie mówcie mi że po trawie człowiek jest wyluzowany i zchillowany. na każdego inaczej może zadziałać i nie chodzi tu tylko o przypadki bad tripa że komuś odjeżdża totalnie, nie dolewajmy oliwy do ognia. nie wiem jakie argumenty musielibyście podać żeby zmienić moje zdanie, a sądze że mojemu rozumowaniu w tej sprawie nic nie można zarzucić.
Jaram dużo i niestety jestem zmuszony się zgodzić.
Quote (cagiva @ 4 Oct 2011 21:36)
od razu powiem że na prawde nie interesują mnie protesty i hasła dredziarzy, że oni i im podobni ludzie (nikogo nie szufladkuje, zapalić zdarzyło sie być może każdemu niezależnie od wieku itd i palącym może być każdy, przejdźmy do rzeczy .. hrhr) są przekonani że miękkie narkotyki to dobry pomysł. że im sie należy. w ilu krajach Europy można legalnie posiadać/palić? co do kar pozbawienia wolności za posiadanie zielonego nie będe komentował chyba nie mam argumentów ale całość została już powiedziana.
Co do legalności, kar i ukonstytuowania prawnego tej kwestii, to chyba najlepsze byłoby takie rozwiązanie, na które zgodziłaby się większość społeczeństwa. Jakie byłoby to rozwiązanie? nie wiem, bo mogę odpowiadać tylko za siebie, a sam jestem za niekaraniem posiadania i palenia, z wyłączeniem wykonywania pracy, prowadzenia pojazdów itd. ale na pewno nie zgodziłbym się na pełną legalizację.