d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Pomoc Dla Początkujących Graczy > Diablo 2 Dodatek Pan Zniszczenia
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 12,600.00
Feb 7 2010 02:05pm
Quote (winghaven @ 7 Feb 2010 16:32)
Najdroższy użytkowniku forum Diablo 2 JavaScript Parser.

Jestem do Twoich usług, jeśli tylko będziesz potrzebował pomocy w grze, o której traktuje to Forum
ja postaram Ci ją w miarę swoich możliwości jak najlepiej okazać.
Zainstalowałem z tegoż powodu między innymi ową grę, o której w temacie jest mowa
- mianowicie Diablo 2 Dodatek Expansion Set Pan Zniszczenia.
Moja mistyczna nabierająca z każdym nowym poziomem większej ilości siły i mocy postać
już niebawem będzie dzięki mojemu doświadczeniu zdolna podołać każdemu zadaniu

Mam też na uwadze i świadomości to, iż takim zachowaniem pomogę nie tylko Tobie ale również i sobie,
gdyż dzięki temu pozyskuję sobie zaufanie wysoko postawionych osób w tym forum - co w dalszej kolejności
daje przesłanki umożliwiające to bym mógł któregoś dnia osiągnąć szczyt moich życiowych marzeń,
a mianowicie uzyskanie niebieskiego napisu pod moją nazwą użytkownika - tak zwanego Trusted Taga
i wpinania się do kolejnych szczebli wymarzonego przeze mnie życiowego sukcesu.

Oferuję zatem obopólną pomoc.

Możesz tutaj jak i bezpośrednio do mnie Śmiało pisać prosząc o pomoc,
gdyż jak widzisz jestem doświadczonym użytkownikiem tej jakże zacnej Gry z gatunku: RPG / akcja / fantasy.

Dziękuję za uwagę

chłopaku, na tym forum trusted taga da się zdobyć tylko poprzez strzelanie z dupy.

Sad but true.
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
Feb 7 2010 02:07pm
mam problem z questem z 3 aktu, mianowicie tego z gibdinem lupierzcow :O nie rozumiem go, generalnie po co Ormus szuka tego gibdinu ? gdzie go szukac? czy moga czychac na mnie jakies niebezpieczenstwa w drodze? jak wyglada sceneria obok gibdinu, jak moge rozpoznac, ze dobrze trafilem ? z gury dzienkuje za odpowiedz :)

Quote (Ryba @ Feb 7 2010 08:05pm)
chłopaku, na tym forum trusted taga da się zdobyć tylko poprzez strzelanie z dupy.

Sad but true.

wczesniej napisalbym /j*sadrgadr*e, teraz napisze tylko /twarzopalma jak c*segradrhethah*j

This post was edited by HillOvCypress on Feb 7 2010 02:09pm
Member
Gold: 295.00
Feb 7 2010 02:10pm
Witam.
Jestem bardzo zanipokojony gdyrz muj nekromanta nekro_polska dostal zadanie, w kturym ma zabic krwawom orlice. Dotarlem juz do punktu, w kturym sie ona znajduje, jednak muj zabujczy zatruty sztylet wydaje sie by zbyt slaby aby jo pokonac. Jako iz znalazlem po drodze 218 golda, kture wypadlo z potwora zombi, postanowilem zakupic nowo bron u postaci zwanej Charsi. Problem polega na tym, iz wykorzystalem juz muj zwuj teleportu i nie wiem jak wrucic do Obozowiska Lotrzyc. Ktos jest w stanie pomuc? Puki co zrobilem pauze.
Dzienkuje i pozdrawiam.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Feb 7 2010 02:17pm

Omgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg TIBIA BUlehehehehehehehe
Member
Gold: 0.63
Feb 7 2010 02:32pm
Quote (HillOvCypress @ Feb 7 2010 09:07pm)
mam problem z questem z 3 aktu, mianowicie tego z gibdinem lupierzcow :O nie rozumiem go, generalnie po co Ormus szuka tego gibdinu ? gdzie go szukac? czy moga czychac na mnie jakies niebezpieczenstwa w drodze? jak wyglada sceneria obok gibdinu, jak moge rozpoznac, ze dobrze trafilem ? z  gury dzienkuje za odpowiedz :)

wczesniej napisalbym /j*sadrgadr*e, teraz napisze tylko /twarzopalma jak c*segradrhethah*j

jak kowal
Member
Feb 8 2010 02:37pm
bump
Member
Gold: 3.14
Feb 10 2010 09:28am
O, może się przydać. A możesz dąć fg?
Member
Gold: 1,370.00
Feb 10 2010 09:29am
jak będę miał z czymś problem to na bank napiszę :)
Banned
Gold: 1,211.90
Warn: 50%
Feb 11 2010 04:30am
Mnóstwo opracowywań, instrukcji, odpowiedzi, solucji i rozwiązań problemów jakie napotkali tutejsi użytkownicy
z grą Diablo 2 Dodatek Pan Zniszczenia zostało już przesłane na Private Message Box autorów pytań.

Jako, że w dalszym ciągu zamierzam ciężko pracować to by któregoś dnia otrzymać wymarzony przeze mnie Znacznik Zaufania [eng. Trusted Tag]
Umieszczam poniżej przykładową solucję dla problemu, który pojawił się bezpośrednio w temacie
- mając tym samym, nadzieję, iż kolejne osoby nabiorą śmiałości aby ze swoimi problemami dzielić się tutaj lub przez [eng. via] PM Box.
Jeśli nie ja to na pewno znajdzie się tutaj wiele doświadczonych osób, które będą w stanie pomóc rozwiązać wasze problemy.

Quote (HillOvCypress @ Feb 7 2010 09:07pm)
mam problem z questem z 3 aktu, mianowicie tego z gibdinem lupierzcow :O nie rozumiem go, generalnie po co Ormus szuka tego gibdinu ? gdzie go szukac? czy moga czychac na mnie jakies niebezpieczenstwa w drodze? jak wyglada sceneria obok gibdinu, jak moge rozpoznac, ze dobrze trafilem ? z  gury dzienkuje za odpowiedz :)

Nazwa Questu:
Ostrze Dawnej Religii / The Blade of the Old Religion

Otrzymanie:
Kończąc quest pierwszy lub wkraczając do Dżungli Łupieżców

Zleceniodwaca:
Ormus

Lokacja:
W głębi Dżungli Łupieżców / Side area off the Flayer Jungle

Nagroda:
Rzadki pierścień od Ormusa. Poziomy pierścieni: Normalny 21, Koszmar 35, Piekło 65
Nie ważne jaki mamy poziom postaci [eng. character level], zawsze poziom pierścieni będzie ten sam.

Ważność zadania:
Opcjonalne, jednak gra warta jest świeczki.

Po co Ormus szuka tego gibdinu ? :
Od Ormusa dowiadujemy się, że magiczna ochrona wybrzeża słabnie i mogą ją przełamać chordy potworów.
Jedynym ratunkiem jest ostrze Starożytnych Skatsimów, które należy odnaleźć.
Oczywiście nic złego się nie stanie jeśli tego nie zrobimy.

Gdzie go szukać ? :
Na wszystkich "zalesionych" terenach Aktu III znajdują się "korytarze" oznaczone dwoma kamiennymi filarami.
Za nimi znajdują się albo zejścia do podziemi etc., Punkty Nawigacyjne [eng. WP - waypoint]
i małe wioski Fetyszy, a w jednej z nich - Gidbin, obiekt poszukiwany w tym queście.

Jak wygląda sceneria obok gidbinu, jak mogę rozpoznać, że dobrze trafiłem ? :
Gidbin umieszczony jest na drewnianym piedestale okrążonym czaszkami.
Należy na niego kliknąć [eng. click], co owocuje objęciem go przez płomienie.

Czy mogą czyhać na mnie jakieś niebezpieczeństwa w drodze ? :
Po kilku sekundach (czyt.: po kilkunastu metrach przechadzki) pojawia się Boss Fetyszy
z kilkoma towarzyszami. Po jego uśmierceniu otrzymujemy to czego szukamy.

Tips : Przed kliknięciem Gidbina warto oczyścić tę dzicz dookoła. To może znacznie ułatwić zadanie.
Dotychczasowy posiadacz Gidbina jest to jakaś odmiana Fetysza (Szczuroczłek, Zabójca Dusz, itp.),
jednak nie będzie to szaman czy fetysz z Inferno (czyt.: struga ognia, która pali wrogów),
dla tego można mu dość łatwo uciec, np. gdy "zatnie" się na jakiejś przeszkodzie.

Z góry dziękuje za odpowiedź :

Oczywiście - nie ma za co. Robię to praktycznie całkowicie bezinteresownie - mając jednak na uwadze to,
że takim zachowaniem pozyskuję sobie zaufanie administracji forum i w efekcie pracuję na rzecz upragnionego TT :)
Member
Feb 23 2010 08:08am
Quote (winghaven @ Feb 11 2010 10:30am)
Mnóstwo opracowywań, instrukcji, odpowiedzi, solucji i rozwiązań problemów jakie napotkali tutejsi użytkownicy
z grą Diablo 2 Dodatek Pan Zniszczenia zostało już przesłane na Private Message Box autorów pytań.

Jako, że w dalszym ciągu zamierzam ciężko pracować to by któregoś dnia otrzymać wymarzony przeze mnie Znacznik Zaufania [eng. Trusted Tag]
Umieszczam poniżej przykładową solucję dla problemu, który pojawił się bezpośrednio w temacie
- mając tym samym, nadzieję, iż kolejne osoby nabiorą śmiałości aby ze swoimi problemami dzielić się tutaj lub przez [eng. via] PM Box.
Jeśli nie ja to na pewno znajdzie się tutaj wiele doświadczonych osób, które będą w stanie pomóc rozwiązać wasze problemy.

Nazwa Questu:
Ostrze Dawnej Religii / The Blade of the Old Religion

Otrzymanie:
Kończąc quest pierwszy lub wkraczając do Dżungli Łupieżców

Zleceniodwaca:
Ormus

Lokacja:
W głębi Dżungli Łupieżców / Side area off the Flayer Jungle

Nagroda:
Rzadki pierścień od Ormusa. Poziomy pierścieni: Normalny 21, Koszmar 35, Piekło 65
Nie ważne jaki mamy poziom postaci [eng. character level], zawsze poziom pierścieni będzie ten sam.

Ważność zadania:
Opcjonalne, jednak gra warta jest świeczki.

Po co Ormus szuka tego gibdinu ? :
Od Ormusa dowiadujemy się, że magiczna ochrona wybrzeża słabnie i mogą ją przełamać chordy potworów.
Jedynym ratunkiem jest ostrze Starożytnych Skatsimów, które należy odnaleźć.
Oczywiście nic złego się nie stanie jeśli tego nie zrobimy.

Gdzie go szukać ? :
Na wszystkich "zalesionych" terenach Aktu III znajdują się "korytarze" oznaczone dwoma kamiennymi filarami.
Za nimi znajdują się albo zejścia do podziemi etc., Punkty Nawigacyjne [eng. WP - waypoint]
i  małe wioski Fetyszy, a w jednej z nich - Gidbin, obiekt poszukiwany w tym queście.

Jak wygląda sceneria obok gidbinu, jak mogę rozpoznać, że dobrze trafiłem ? :
Gidbin umieszczony jest na drewnianym piedestale okrążonym czaszkami.
Należy na niego kliknąć [eng. click], co owocuje objęciem go przez płomienie.

Czy mogą czyhać na mnie jakieś niebezpieczeństwa w drodze ? :
Po kilku sekundach (czyt.: po kilkunastu metrach przechadzki) pojawia się Boss Fetyszy
z kilkoma towarzyszami. Po jego uśmierceniu otrzymujemy to czego szukamy.

Tips : Przed kliknięciem Gidbina warto oczyścić tę dzicz dookoła. To może znacznie ułatwić zadanie.
Dotychczasowy posiadacz Gidbina jest to jakaś odmiana Fetysza (Szczuroczłek, Zabójca Dusz, itp.),
jednak nie będzie to szaman czy fetysz z Inferno (czyt.: struga ognia, która pali wrogów),
dla tego można mu dość łatwo uciec, np. gdy "zatnie" się na jakiejś przeszkodzie.

Z góry dziękuje za odpowiedź :

Oczywiście - nie ma za co. Robię to praktycznie całkowicie bezinteresownie - mając jednak na uwadze to,
że takim zachowaniem pozyskuję sobie zaufanie administracji forum i w efekcie pracuję na rzecz upragnionego TT :)

thx :cheers:
ja ruwnierz mam nadzieje, rze niebawem staniesz sie posiadaczę tt. POWODZENIA !
Go Back To Polska Topic List
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll