d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Dziewica Vs Doswiadczona > Nom
Prev12345615Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 45.40
Jan 23 2010 02:33am
Quote (PoRo @ Jan 23 2010 09:04am)
dziewica

this ^^
Banned
Gold: 0.00
Warn: 40%
Jan 23 2010 02:38am
Ja tego kurwa nie rozumiem...niektorym sie w glowach popierdolilo. To tak jak z tematem o zdradzie gdzie banda idiotow probowala wmowic, ze gdyby dziewczyna zdradzila to "NIC SIE KURWA NIE STALO".

Czy ktos moze mi wytlumaczyc...co w glowach siedzi tym, ktorzy wola doswiadczone, bo lepiej sie rucha. A czy mysl o tym, ze przejebalo ja juz duzo typow nie dziala na was odrzucajaco? Ja tego ni chuja nie rozumiem. Wole sie pomeczyc z normalna, nieuzywana dziewczyna. Przynajmniej mam pewnosc, ze pol dzielnicy jej nie jebalo.
Member
Gold: 55.46
Jan 23 2010 02:40am
Quote (Random10 @ Jan 23 2010 05:27am)
zalezy mate

Ty jestes poczatkujacy --> doswiadczona

Ty jestes doswiadczony --> dziewica

nie kazdy jest takim wiracha :P

TAK jest :)
Member
Jan 23 2010 02:41am
Quote (KoRdeK @ Jan 23 2010 06:01am)
guwno kurwa.

to tylko taki stereotyp, ze dziewica to spoko bo pierwszy raz (nie rozjebana)
guwno kurwa!
jak ją ruchasz to chuj Cię interesuje czy robi to pierszy raz czy dziesiaty kurwa, a co do tego rozjebania to wam lby rozjebac moge, ze sie rucha to nei znaczy ze rozjebana, nie ma rozjebanych!! od seksu pizda im sie nie powiekszy - tylko takie pierdolenie, mentalnosc wasza.
cipka kobieca nigdy od seksu nie nabierze rozmiarow i wyjebcie to sobie z tego pustego kurwa łba.
taka sama czy jest ruchana pierwszy raz czy kurwa setny.

wracajac do tematu, lepiej uprawiac seks z bardziej doświadczona.
dziewica, nie wie o oc chodzi - nigdy tego nie robila, rozpierdoli nogiu a Ty ją ruchaj..
doświadczona o wiele lepiej CIe podkreci, nei bedzie lezec jak kloda.
wiecej przyjemnosci masz z ruchania doswiadczonej.

to zalezy jeszcze w co sie bawimy, albo jestesmy typem, który szuka przyjemnosci (wtedy doświadczona)
a jezeli jesteśmy typem "zaliczacza" czyli chcemy jak najwiecej lasek zaliczyc, do tego jeszcze rozdziewiczyć (no to oczywko dziewica)

dziekuje za uwage, pozdrawiam.
z powazaniem Konrad.
źródło: własne doświadczenie.

Wiesz taka cipa jest "rozjebana" na czas sexu po prostu ,to zalezy od dlugosci i wielkosci czlonka ,od czasu stosunku itd ,ale taka "rozjebana" cipka ,wróci do swoich rozmiarów za 2 dni ,ona nie zostanie rozjebana.Zgadzam się kordek z tym ,że ludzie sobie uroili stereotypy i sie nich trzymają.Imo doświadczona>dziewica dlatego ,ze dziewica przy pierwszym razie ,mysli chyba bardziej o tym ,ze jest rozdziewczyna niz to ile chce orgazmów ;]
Member
Gold: 6,235.50
Jan 23 2010 02:49am
MILF
Member
Gold: 0.01
Warn: 60%
Jan 23 2010 02:52am
doświadczona dziewica.
Member
Warn: 20%
Jan 23 2010 02:55am
dziewica vs doswiadczona
dziewica

66.67% (20 głosów)
doswiadczona

33.33% (10 głosów)

20 prawików detected.

Quote (KoRdeK @ Jan 23 2010 05:01am)
guwno kurwa.

guwno kurwa!
jak ją ruchasz to chuj Cię interesuje czy robi to pierszy raz czy dziesiaty kurwa, a co do tego rozjebania to wam lby rozjebac moge, ze sie rucha to nei znaczy ze rozjebana, nie ma rozjebanych!! od seksu pizda im sie nie powiekszy - tylko takie pierdolenie, mentalnosc wasza.
cipka kobieca nigdy od seksu nie nabierze rozmiarow i wyjebcie to sobie z tego pustego kurwa łba.

dziewica, nie wie o oc chodzi - nigdy tego nie robila, rozpierdoli nogiu a Ty ją ruchaj..

to zalezy jeszcze w co sie bawimy, albo jestesmy typem, który szuka przyjemnosci (wtedy doświadczona)
a jezeli jesteśmy typem "zaliczacza" czyli chcemy jak najwiecej lasek zaliczyc, do tego jeszcze rozdziewiczyć (no to oczywko dziewica)

z powazaniem Konrad.

Dooooooookładnie kurwa, ten pan ma racje!

This post was edited by Leothyr on Jan 23 2010 02:55am
Member
Gold: 178.33
Jan 23 2010 03:06am
Quote (KoRdeK @ 23 Jan 2010 06:01)
guwno kurwa.

guwno kurwa!

z powazaniem Konrad.

this, Pan Konrad wyczerpał temat

Quote (Kolba @ 23 Jan 2010 10:38)
Czy ktos moze mi wytlumaczyc...co w glowach siedzi tym, ktorzy wola doswiadczone, bo lepiej sie rucha. A czy mysl o tym, ze przejebalo ja juz duzo typow nie dziala na was odrzucajaco? Ja tego ni chuja nie rozumiem. Wole sie pomeczyc z normalna, nieuzywana dziewczyna. Przynajmniej mam pewnosc, ze pol dzielnicy jej nie jebalo.

Doświadczona nie oznacza od razu, że jebało ją pół Polski.

This post was edited by tamburyn on Jan 23 2010 03:07am
Member
Jan 23 2010 03:07am
Quote (Kolba @ Jan 23 2010 10:38am)
Ja tego kurwa nie rozumiem...niektorym sie w glowach popierdolilo. To tak jak z tematem o zdradzie gdzie banda idiotow probowala wmowic, ze gdyby dziewczyna zdradzila to "NIC SIE KURWA NIE STALO".

Widzę masz taki szacunek do kobiet ,jak ja do zużytej prezerwatywy...co to znaczy w ogole "nieuzywana" dziewczyna?weź się troche zastanów.
Member
Gold: 3.00
Jan 23 2010 03:10am
Quote (Kolba @ 23 Jan 2010 10:38)

Zaraz kurwa dojdziesz do tego, że bez anala bo tamtendy idzie kópa albo bez ssania bo ma próchnice? Chuj z tym, że się wcześniej jebała ma do tego takie samo prawo jak ty do kilku panien, chyba, że kurwa jesteś zwolennikiem "wstrzemięźliwości sexualnej" albo seksu tylko po ślubie. Znajdz sobie w kościele panne z takimi samymi poglądami jak ty i będziesz miał gwarancje, że nigdy fiuta na oczy nie widziała ;]
Go Back To Polska Topic List
Prev12345615Next
Closed New Topic New Poll