Quote (S3X @ 19 Dec 2009 16:26)
Nie powinna byc dokonywana w zadnym kraju !!!!! Moze rzeczywiscie w skrajnych przypadkach gwaltu lub czegos ale nigdy inaczej !!!!! Jesli sie doroslo do wspolzycia z druga osoba to zna sie rowniez konsekwencje tego wspolzyciam malo jest srodkow antykoncepcji ?? Naprawde tak ciezko jest wydac kilka zl i zabezpieczyc sie chociaz w prezerwatywy lub isc na wizyte do lekarza po wypisanei recepty na pixy ? Nie mowiac juz o chorobach rpzed ktorymi tez nas to zabezpiecza. Co do aborcji nie uznaje tego , laska moja ktora jest w ciazy i bardzo sie z tego cieszy przyniosla ost film zeby pokazac to jacy ludzie sa pojebani i jak wyglada taki proces usuniecia dziecka , oni to dziecko rozszapruja na czesci i wyciagaja je kawalkami , matki czyli sooby decydujace sie na aborce przed jej dokonaniem maja identyczny film pokazany i dalej sie na to zgadzaja !! Wg mnie to jest odebranie zycia do ktorego kazdy ma prawo !! Tak samo jak nam by to ktos zrobil. Dziecko to jest nowe zycie , nowy czlowiek i ma prawo do zycia tak samo jak my i z pewnoscia gdy dorosnei by tego chcialo a 17 latki daja dupy zachodza w ciaze pozenij usuwaja... BEZMYSLNOSC I SZCZYT DEBILIZMU
każdy ma prawo? Życie na każdym kroku uczy cie, ze jest inaczej i dalej nie pojmujesz -.-
Quote (plebshater @ 19 Dec 2009 16:29)
darmowy zabieg spowodowałby, że społeczeństwo z czasem stałoby się bardzo nieodpowiedzialne.
uważam, że powinno być dozwolone w każdym wypadku, ale za dość wysoką cenę (żeby nie dochodziło do przypadków, że kobieta poddaje się aborcji xx raz).
generalnie w dupie to mam, kto jest rozsądny na ogół nie ma takich problemów.
otóż to ;]
ide stąd bo wieje nudą
This post was edited by M4ciek on Dec 19 2009 09:31am