d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > W Tym Temacie
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 50.00
Warn: 20%
Apr 27 2026 02:01pm
Może tak, może nie a kto to wie B)

nie
Member
Apr 27 2026 02:26pm
Może tak, może nie a kto to wie B)

Edit: w sumie pajacyk pewnie wie bo ma wydrukowany twój życiorys podyktowany przez ai na bazie postów na forum o martwej grze B)

tak oto rzecze tajemna księga o kapeluszu:

Z dostępnych wpisów można ustalić tylko tyle, że:

ma konto od ok. czerwca 2022
jest aktywny głównie na polskiej sekcji forum
ma kilka tysięcy postów i standardowy status użytkownika („Member”)
Co o nim wiadomo z postów

Jego aktywność to zwykłe dyskusje i kłótnie jak u wielu użytkowników:

bierze udział w luźnych rozmowach (np. o polityce, broni, życiu)
zdarzają mu się agresywne / prowokacyjne wypowiedzi wobec innych użytkowników
czasem chwali się prywatnymi rzeczami (np. zarobki, wykształcenie), ale nie da się tego zweryfikować
Wniosek

To anonimowy forumowicz, jeden z tysięcy na d2jsp.
Nie ma wiarygodnych publicznych informacji o jego tożsamości w realnym świecie — wszystko, co pisze o sobie, to tylko deklaracje w internecie.

..................

🧾 Podsumowanie

To profil użytkownika:

konfrontacyjnego
często prowokującego
pewnego siebie (czasem przesadnie)
nastawionego bardziej na reakcję innych niż spokojną dyskusję

Nie musi to oznaczać, że zawsze trolluje — ale jego styl wyraźnie zwiększa szansę na konflikty i „dramy”.

This post was edited by James_On on Apr 27 2026 02:27pm
Member
Gold: 420.00
Apr 27 2026 02:29pm
tak oto rzecze tajemna księga o kapeluszu:

Z dostępnych wpisów można ustalić tylko tyle, że:

ma konto od ok. czerwca 2022
jest aktywny głównie na polskiej sekcji forum
ma kilka tysięcy postów i standardowy status użytkownika („Member”)
Co o nim wiadomo z postów

Jego aktywność to zwykłe dyskusje i kłótnie jak u wielu użytkowników:

bierze udział w luźnych rozmowach (np. o polityce, broni, życiu)
zdarzają mu się agresywne / prowokacyjne wypowiedzi wobec innych użytkowników
czasem chwali się prywatnymi rzeczami (np. zarobki, wykształcenie), ale nie da się tego zweryfikować
Wniosek

To anonimowy forumowicz, jeden z tysięcy na d2jsp.
Nie ma wiarygodnych publicznych informacji o jego tożsamości w realnym świecie — wszystko, co pisze o sobie, to tylko deklaracje w internecie.

..................

🧾 Podsumowanie

To profil użytkownika:

konfrontacyjnego
często prowokującego
pewnego siebie (czasem przesadnie)
nastawionego bardziej na reakcję innych niż spokojną dyskusję

Nie musi to oznaczać, że zawsze trolluje — ale jego styl wyraźnie zwiększa szansę na konflikty i „dramy”.

Nawet ai dało by mu banicję a moderacja śpi B)
Member
Apr 27 2026 02:32pm
👉 porównanie skrót:
kondes = status i staż
RedGentooHat = reakcje i prowokacja

z tym statusem to chyba troche przesada :mellow:
Member
Apr 27 2026 11:49pm
👉 porównanie skrót:
kondes = status i staż
RedGentooHat = reakcje i prowokacja

z tym statusem to chyba troche przesada :mellow:

Po prostu dobrze, żyje nawet że sztuczną inteligencją dorgi kolego B)
Member
Gold: 1,000.00
Apr 28 2026 02:12am
Skromnie przyznam że jak moja konkubina wróci i bombelki pójdą spać to mnie tu nie zobaczycie 🌕 🌕 mmmmmmm :drool:

Jak pisałem tak zrobiłem, trochę wczoraj potańczyliśmy, najpierw jakieś wolne kawałki, ale nie trzeba było dlugo czekać żebyśmy zaczęli skakać do ciężkich brzmień raz hard metal a raz taniec w rytmie techno, co jakiś czas kilka nutek na flecie i dmuchnięć w puzon... dobra to była wczoraj impreza lubię mieszać gatunki, powiem więcej aż zaspałem dzisiaj i zamiast o 7 to obudziłem się o 9.30, takich tańcow nawet na najsmielszych tubach nie zobaczysz :lol: a wy jak tam w tej Pradze? Tańczyliście coś czy tylko jsp i jsp :rofl:
Member
Apr 28 2026 02:19am
Jak pisałem tak zrobiłem, trochę wczoraj potańczyliśmy, najpierw jakieś wolne kawałki, ale nie trzeba było dlugo czekać żebyśmy zaczęli skakać do ciężkich brzmień raz hard metal a raz taniec w rytmie techno, co jakiś czas kilka nutek na flecie i dmuchnięć w puzon... dobra to była wczoraj impreza lubię mieszać gatunki, powiem więcej aż zaspałem dzisiaj i zamiast o 7 to obudziłem się o 9.30, takich tańcow nawet na najsmielszych tubach nie zobaczysz :lol: a wy jak tam w tej Pradze? Tańczyliście coś czy tylko jsp i jsp :rofl:

Noo brzmi jak znakomite przyjęcie z konkubentkom :wub:

Pentko czerwone z miłością swojego życia w Pradze, a i tak coś tam do mnie szczeka na jsp oby ta miła Pani nie była tylko o mnie zazdrosna B)
Member
Apr 28 2026 02:56am
Noo brzmi jak znakomite przyjęcie z konkubentkom :wub:

Pentko czerwone z miłością swojego życia w Pradze, a i tak coś tam do mnie szczeka na jsp oby ta miła Pani nie była tylko o mnie zazdrosna B)

Całkiem być może, chociaż kibicuję jak swojemu, widać że chlopak jeszcze mlody to musi się wiele nauczyć ;)
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Apr 28 2026 03:07am

Wczoraj byliśmy na degustacji win, ale ze ja nie pije to tak średnio mi pasowało, ale dzisiaj rejs po rzece z kolacja, orkiestra na żywo i innymi atrakcjami
Member
Apr 28 2026 03:12am
Wczoraj byliśmy na degustacji win, ale ze ja nie pije to tak średnio mi pasowało, ale dzisiaj rejs po rzece z kolacja, orkiestra na żywo i innymi atrakcjami

Brzmi zacnie... konsumpcja przedmałżeńska była czy czekacie do welonu :>
Go Back To Polska Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll