d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Kubica I Piekarze
Prev1234567Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 16 2025 12:47am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

boli dupa ze się śmieją :-) a wystarczyło się nie odzywać jak się o czymś nie wie i nie wyszło by się na idiote :bonk:
Member
Gold: 410.00
Jun 16 2025 12:56am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

boli dupa ze się śmieją :-) a wystarczyło się nie odzywać jak się o czymś nie wie i nie wyszło by się na idiote :bonk:

Obecnie na forum jednym idiota jesteś ty i to już nie tylko moja opinia B) miłego dzionka i smacznej kawusi przegrywie :wub:
Member
Jun 16 2025 01:00am
Obecnie na forum jednym idiota jesteś ty i to już nie tylko moja opinia B) miłego dzionka i smacznej kawusi przegrywie :wub:

problem w tym ze to jest tak samo jak w twoim wypowiedziach, myślalales ze cos wiesz, myślałeś ze masz racje a zostałeś ośmieszony, ja rozumiem ze jako fanatyk zielonego i piwska rozumu za dużo nie zostało ale to juz chyba powinienes wiedzieć dobitnie ze jesteś jak Jhon Snow "You know nothing". A wystarczyło napisać, przepraszam myliłem się miałeś racje i bym cie nie ośmieszał dalej :rolleyes:
Member
Jun 16 2025 01:37am
problem w tym ze to jest tak samo jak w twoim wypowiedziach, myślalales ze cos wiesz, myślałeś ze masz racje a zostałeś ośmieszony, ja rozumiem ze jako fanatyk zielonego i piwska rozumu za dużo nie zostało ale to juz chyba powinienes wiedzieć dobitnie ze jesteś jak Jhon Snow "You know nothing". A wystarczyło napisać, przepraszam myliłem się miałeś racje i bym cie nie ośmieszał dalej :rolleyes:

Myślenie, zostaw myśliwym B) twoja obsesjna jest przerażająca wybierz się bez żartu do psychiatry. Znów sobie kreujesz mój wizerunek według swojego widzi mi się. Wydaję ci się, że złapałeś pana Boga za nogę jakimś śmiesznym doktoratem B) prawda jest taka, ze tylko życiowe przegrywy kontynuacja swoją karierę wybierając świat nauki. Ogólnie moja rada taka wswtaj bo się zesrałeś.

Zabawne jeszcze jest to, ze któryś raz już piszesz że ktoś powinien cię przeprosić. Jaki ty jesteś żałosnym człowiekiem, bez żartu B)
Member
Jun 16 2025 01:47am
Myślenie, zostaw myśliwym B) twoja obsesjna jest przerażająca wybierz się bez żartu do psychiatry. Znów sobie kreujesz mój wizerunek według swojego widzi mi się. Wydaję ci się, że złapałeś pana Boga za nogę jakimś śmiesznym doktoratem B) prawda jest taka, ze tylko życiowe przegrywy kontynuacja swoją karierę wybierając świat nauki. Ogólnie moja rada taka wswtaj bo się zesrałeś.

Zabawne jeszcze jest to, ze któryś raz już piszesz że ktoś powinien cię przeprosić. Jaki ty jesteś żałosnym człowiekiem, bez żartu B)

dla ciebie to obsesja dla mnie smianie sie z goscia ktorego osmieszylem merytorycznie a ktory dalej cos tam szczeka ;-) bawi mnie to i im bardziej masz bol z tego tym lepiej sie bawie
człowiek cywilizowany jak popełni błąd który mu został udowodniony i wytnikety to przeprasza, ale ja rozumiem ze jesteś Buszmenem, widać to na każdym kroku

This post was edited by RedGentooHat on Jun 16 2025 01:53am
Member
Jun 16 2025 02:13am
dodam jeszcze tylko ze bardzo mi się podoba to jak bardzo boli cie dupa o moj doktorat, bo ja o nim napisałem RAZ na forum jak ktoś się o to zapytał i nie wspomniałem o tym więcej, ale ty masz taki ból dupy o to ze jestem znacznie lepszy od ciebie ze cały czas cie to boli i wyimginowales sobie ze ja się tym chwale xD to dobitnie pokazuje jak bardzo stłamszony jesteś moim jestestwem...

pamiętaj tez ze twoja perspektywa (o dziwo prawdziwa) dotyczącą pójścia w sferę edukacji ma sens... ale tylko w Polsce, ja nie zrobiłem doktoratu w Polsce, ty byś na uczelni na której doktorat robiłem nie byl zatrudniony nawet jako sprzątacz bo byś się nie nadal

Także bardzo Ci dziękuję bo robisz mi dzień za każdym razem kiedy piszesz o moim doktoracie, podoba mi się jak bardzo cie to boli - i ma bolec ;)

This post was edited by RedGentooHat on Jun 16 2025 02:14am
Member
Jun 16 2025 02:32am
Marny człowieczku, ależ sobie dowiedziałeś piękną historię, aż się łezka w oku kręci :cry:

Nieistotne, gdzie zrobiłeś sobie papier. Chodzi o to jak niski poziom reprezentujesz swoją osobą. Tylko tyle i aż tyle. Natomiast Bardzo współczuję twoim współpracownikom na pewno jesteś szanowany i lubiany, bo przecież skąd taki poziom frustracji, narcyzmu i obsesji.
Member
Jun 16 2025 02:35am
jak zawsze rozjechany merytorycznie i jak zawsze skamlesz :) jeszcze raz, bardzo mnie cieszy ze cie tak bardzo boli moja osoba i moj doktorat, pozdrawiam :wub:
Member
Jun 16 2025 02:37am
Wracaj pisać kolejny tom mojej biografii, według swojej marnej wyobraźni ;)
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jun 16 2025 02:39am
:mellow:
Go Back To Polska Topic List
Prev1234567Next
Closed New Topic New Poll