d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Użytkownik Jsp: Weź Leki/weź Medsy
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Mar 24 2025 03:35pm
JAGGED ALLIANCE 3

:rolleyes:

Muszę pochwalić użytkownik Chomik, ponieważ rozsądnie dobrał drużynę do wyprawy. Poprzednie części trochę olewały wybuchy i mechaników, a tu trzeba mieć zbalansowany team żeby nie wpierdolić się na minę, czy otworzyć jakieś skrzynie z lootem. Wcześniej wystarczyło na końcowych sektorach uważać na miny, a skrzynki otwierało się strzelaniem w zamek.

Chomik grałeś w którąś wcześniejszą?

Wystarczy miec barrego ktory sam robi najlepsza bron w grze czyli swoje autorskie granaty. Poza tym kazdy ze sznajperka
Barry w dwujce byl jednym z moich zawsze wybieranych poczatkowych najemnoruw
Member
Gold: 124.01
Mar 25 2025 01:03am
Wystarczy miec barrego ktory sam robi najlepsza bron w grze czyli swoje autorskie granaty. Poza tym kazdy ze sznajperka
Barry w dwujce byl jednym z moich zawsze wybieranych poczatkowych najemnoruw

Miałem go na początku i te granaty top, ale wkurwia mnie jego osobowość i wolałem pojebanego Szkota wziąć do teamu, ciekawsze rzeczy pierdoli.
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Mar 25 2025 01:23am
Miałem go na początku i te granaty top, ale wkurwia mnie jego osobowość i wolałem pojebanego Szkota wziąć do teamu, ciekawsze rzeczy pierdoli.

To gleboko wierzacy katolik z wegier
Niestety w trojce za duzo zaczerpniec z xcom2 ten widok zza ramienia podczas strzalu i umiejetnosci zarezerwowane tylko dla konkretnych najemnikow
Dwujeczka nadal najlepsza z tymi modami od przedmiotow to juz w ogole jedyna sensowna tacticool quasi rpg gierka out there
Go Back To Polska Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll