d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Alkoreksja
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,047.06
Jan 23 2025 02:22pm
edytorium: jak jesteś hogiem brzydką szmirą co to ma 900 kg i takie fałdy że tam sie klei, wali tuną to gg (dobra gra)

edycja w nowym poscie to szczyt spamerstwa :mellow:
Member
Gold: 13.37
Jan 23 2025 02:24pm
ze swojego doświadczenia napisze Ci tak - i to też odpisze w sprawie powyższego posta:
Jak pijesz wiecej, bo "smak" alkoholu (co raczej myślę, że ten smak to poczuć wieczorem jego działanie jak sie nie pije te kilka dni), to nagle sie przemienia, by jak wczoraj miales ten stan na 2 godziny, to wrocic nastepnego dnia i to z taka dawka, by ten stan miec na 4 godziny.
I jak to się nie poszerza, to poszerza sie tolerancja, czyli "wypić więcej by mieć ten stan"
Ja właśnie nie pije na zasadzie postawić sobie 0,5l wódki czy tam jak napisałam, 11 piw i chodzić najebana za dnia, tylko pije i coś robie, działam - różnica że na trzeźwo czuje że mam 2 lewe rece do czegokolwiek i nie mam głowy, też do czegokolwiek.

Boje się klonazepamu, bo już miałam sytuacje z alprazolamem, że mi odbijało po nim, i szła mała dawka. Skonczyłam raz na sorze (miałam "tylko" 3,78 promila), a drugi raz powiedziałam, że pierdole, spakowałam się i pojechałam do psychiatryka, bo końskie dawki (do 2mg) zaczynały nie starczeć i to w połączeniu z alkoholem.
Mija tydzień jak wypiłam ostatnie 4 piwa, wiem że jakbym poszła po alkohol to nie skonczyłoby sie na wypiciu 4-ech, tylko chciałoby sie dalej pić

Na mnie alpra dziala okrutnie wylacza wszelkie hamulce 😅 gorsze niż alko robiłem po tym takie rzeczy ze chuj 🤦‍♂️😋
Member
Jan 23 2025 02:26pm
graj w diablo 2 pana zniszczenia zamiast pic alkohol przez miesiac graj w diablo biegaj na mefa i tz i chaosy ale nie graj druidem i necro bo wtedy sie znudzisz i pojdziesz sie napierdolic

i wtedy przejdzie pozdrawiam

Member
Gold: 3,829.78
Jan 23 2025 04:23pm
Na mnie alpra dziala okrutnie wylacza wszelkie hamulce 😅 gorsze niż alko robiłem po tym takie rzeczy ze chuj 🤦‍♂️😋

na poczatku działa po prostu bardzo przeciwlękowo, ale po 2 tygodniach brania około powstaje tolerancja na lęki, mimo że jest w krwioobiegu.
Ale skuteczniejsza, niektórzy właśnie myślą czy klony czy alpra mocniejsza na lęki, więc z benzodiazepinami się wstrzymam, nie tyle że przeciwlękowo i uzależnienie, ale że przechodzi, a po alkoholu nie

graj w diablo 2 pana zniszczenia zamiast pic alkohol przez miesiac graj w diablo biegaj na mefa i tz i chaosy ale nie graj druidem i necro bo wtedy sie znudzisz i pojdziesz sie napierdolic

i wtedy przejdzie pozdrawiam

a ja jestem teraz na diablo, tylko na tym "zwykłym" jest mało ludzi, na d2r małe community, na pd2 jak patrze na dc to wieksozsc przeszla na poe2 :(
Member
Gold: 1,040.00
Jan 23 2025 04:25pm
na poczatku działa po prostu bardzo przeciwlękowo, ale po 2 tygodniach brania około powstaje tolerancja na lęki, mimo że jest w krwioobiegu.
Ale skuteczniejsza, niektórzy właśnie myślą czy klony czy alpra mocniejsza na lęki, więc z benzodiazepinami się wstrzymam, nie tyle że przeciwlękowo i uzależnienie, ale że przechodzi, a po alkoholu nie

a ja jestem teraz na diablo, tylko na tym "zwykłym" jest mało ludzi, na d2r małe community, na pd2 jak patrze na dc to wieksozsc przeszla na poe2 :(

Ja chcę sobie w pd2 pograć :~) miałem zagrać w klasyczne diablo 2, ale kusi mnie to, z czym nie miałem styczności. Poza tym dostanę jakiś gear na start od ziomka :~)
Member
Jan 23 2025 04:39pm
Ja chcę sobie w pd2 pograć :~) miałem zagrać w klasyczne diablo 2, ale kusi mnie to, z czym nie miałem styczności. Poza tym dostanę jakiś gear na start od ziomka :~)

pd2 nie podoba mi sie, ze jak co do czego to community moze jakies i bylo, ale da dc raczej wszyscy sie jarają poe2, więc stan na serwerach jezcze gorszy.
"klasyczne" diablo 2 to na polskim kanale ograniczyło sie community do wejscia wieczorami i pogadaniu o polityce
d2r to ilekroc odwiedzam, to nie ma jakis "need xxx offer xxx", "kto zrobi mi taxi"
---
Ludzie ludziom pieklo uczynili, by zamiast wprowadzic patch 1.15 i cos zrobic z "tym" diablo, by było najwięcej ludzi, to rozproszyli się, a szkoda, bo jak ostatnim razem (czynnie) grałam, to stworzyłam 5 postaci i wszystkimi 5cioma grałam prawie codziennie

This post was edited by Izabella on Jan 23 2025 04:39pm
Member
Gold: 1,040.00
Jan 23 2025 04:43pm
pd2 nie podoba mi sie, ze jak co do czego to community moze jakies i bylo, ale da dc raczej wszyscy sie jarają poe2, więc stan na serwerach jezcze gorszy.
"klasyczne" diablo 2 to na polskim kanale ograniczyło sie community do wejscia wieczorami i pogadaniu o polityce
d2r to ilekroc odwiedzam, to nie ma jakis "need xxx offer xxx", "kto zrobi mi taxi"
---
Ludzie ludziom pieklo uczynili, by zamiast wprowadzic patch 1.15 i cos zrobic z "tym" diablo, by było najwięcej ludzi, to rozproszyli się, a szkoda, bo jak ostatnim razem (czynnie) grałam, to stworzyłam 5 postaci i wszystkimi 5cioma grałam prawie codziennie

To co mi lepiej radzisz Iza, pograć w d2 legacy, czy pd2? D2r odpada na chwilę obecną.
Member
Jan 23 2025 04:47pm
To co mi lepiej radzisz Iza, pograć w d2 legacy, czy pd2? D2r odpada na chwilę obecną.

pd2 jest 300 razy lepsze :mellow:

gra sie nie konczy na farmieniu mepha i rozwoj postaci jest duzo ciekawszy bo gowno itemki nie sa gownami totalnymi, i buildow grywalnych z akceptowalnym clearem w game jest wiecej niz 5, w porownaniu z lod.

2h film z samego omawiania tierlisty :mellow:

jedyny problem to ze musisz miec d2 i lod cdkey zeby zagrac, mozna na cracku ale musisz miec offline instalke zeby nie dostac bana
Member
Jan 23 2025 04:47pm

ktośtam jest na legacy, na dc pd2 wiekszosc ma ikonki ze graja hardcore.
Masz więcej niż jeden klucz i grasz softcore? jak tak to legacy i zrobic z pare postaci (jedna osoba robi UT, wiec moze dorobiłbyś smitera na conv by mu pomoc i pograc z nim)
Member
Jan 23 2025 04:51pm
pd2 jest 300 razy lepsze :mellow:

gra sie nie konczy na farmieniu mepha i rozwoj postaci jest duzo ciekawszy bo gowno itemki nie sa gownami totalnymi, i buildow grywalnych z akceptowalnym clearem w game jest wiecej niz 5, w porownaniu z lod.

https://www.youtube.com/watch?v=IqaBPH5nj7s

2h film z samego omawiania tierlisty :mellow:

jedyny problem to ze musisz miec d2 i lod cdkey zeby zagrac, mozna na cracku ale musisz miec offline instalke zeby nie dostac bana

ja nie wiem wlasnie czy niektore rzeczy na pd2 nie sa za bardzo zrobione jako op, lub np. zablokowanie life tapa, ktory sprawia, ze jednak na poczatku gry z kijowym eq mozna bic
Go Back To Polska Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll