d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Jaki Drogi Jest Twoj Komputer?
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Dec 3 2024 02:45am
Quote (kondes @ Dec 3 2024 08:30am)
Widać kolego, że temat chmur obliczeniowych to dla Ciebie czarna magia B)

Na zachętę wskaże podstawowy błąd wybranej przez Ciebie konfiguracji. Regular CPU dodatkowo zguglaj sobie słowo klucz skalowanie ;)

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat chmur obliczeniowych zapraszam na prywatne spotkanie dla Ciebie promocja z okazji wczorajszego cyber monday tylko dzisiaj OKAZJA 399.99€

wlasnie cie po raz kolejny zaoralem do tego mam certyfiakty architekta azure i aws i pracuje w IT w odroznieniu od ciebie, ty za to nie masz zielonego pojecia o zadny temacie w ktorym glos zabierasz i regularnie sie osmieszasz, ty powinienes tutaj siedziec i blagac "koncz wasc wstydu oszczedz" chociaz biorac pod uwage twoj poziom intelektualny to i tak nie rozumiesz tego cytatu :)

This post was edited by RedGentooHat on Dec 3 2024 02:45am
Member
Gold: 410.00
Dec 3 2024 03:45am
Quote (RedGentooHat @ 3 Dec 2024 09:45)
wlasnie cie po raz kolejny zaoralem do tego mam certyfiakty architekta azure i aws i pracuje w IT w odroznieniu od ciebie, ty za to nie masz zielonego pojecia o zadny temacie w ktorym glos zabierasz i regularnie sie osmieszasz, ty powinienes tutaj siedziec i blagac "koncz wasc wstydu oszczedz" chociaz biorac pod uwage twoj poziom intelektualny to i tak nie rozumiesz tego cytatu :)

Jejku ależ z Ciebie człowiek renesansu, posiadacz internetowych certyfikatów architekta ejżura i amazona pracujący w IT doktor nauk linuksa B)

Z ciekawości jak brzmi Twój obecny tytul pracownika w kołchozie IT w którym pracujesz? Na 99,99% jestem pewien, że w umówię (pewnie zleceniu) masz wpisane informatyk albo specjalista ds. Informatyki :unsure:

Ogólnie wiesz o tym, żeby dyskutować na każdy temat nie trzeba w cale mieć o czymś pojęcia. Kolejna darmowa próbka ;)

Podstawą komunikacji jest wymiana informacji B)

Ależ ja tęskniłem za twoją aktywnością jesteś tak GG easy B)
Member
Dec 3 2024 04:22am
Quote (kondes @ Dec 3 2024 10:45am)
Jejku ależ z Ciebie człowiek renesansu, posiadacz internetowych certyfikatów architekta ejżura i amazona pracujący w IT doktor nauk linuksa B)

Z ciekawości jak brzmi Twój obecny tytul pracownika w kołchozie IT w którym pracujesz? Na 99,99% jestem pewien, że w umówię (pewnie zleceniu) masz wpisane informatyk albo specjalista ds. Informatyki :unsure:

Ogólnie wiesz o tym, żeby dyskutować na każdy temat nie trzeba w cale mieć o czymś pojęcia. Kolejna darmowa próbka ;)

Podstawą komunikacji jest wymiana informacji B)

Ależ ja tęskniłem za twoją aktywnością jesteś tak GG easy B)

ironia rowniez nie jest ci znajoma ;) pozostaje mi dalej smiac sie z ciebie :D oranys na kazdym kroku

Swoja droga to ciekawe ze juz nawet ajron przestal szczekac bo po ktoryms tam razie jak go osmieszylem a ty dalej sam sie orasz :D roznica jest chyba taka ze ty jestes za glupi by wiedziec kiedy przestac probowac :D

This post was edited by RedGentooHat on Dec 3 2024 04:23am
Member
Dec 3 2024 04:28am
Quote (RedGentooHat @ 3 Dec 2024 11:22)
ironia rowniez nie jest ci znajoma ;) pozostaje mi dalej smiac sie z ciebie :D oranys na kazdym kroku

Swoja droga to ciekawe ze juz nawet ajron przestal szczekac bo po ktoryms tam razie jak go osmieszylem a ty dalej sam sie orasz :D roznica jest chyba taka ze ty jestes za glupi by wiedziec kiedy przestac probowac :D

Po prostu mój drogi kolega jest mądrym człowiekiem i najzwyczajniej w świecie szkoda mu jego cennego czasu na dyskutowanie z panami od linuksa B)

Jeżeli o mnie chodzi to ja lubię taką formę rozrywki B)

Możesz poznać mnie w takim razie z Twoją znajoma ironia :unsure:
Member
Dec 3 2024 04:31am
Quote (kondes @ Dec 3 2024 11:28am)
Po prostu mój drogi kolega ^Ironfister jest mądrym człowiekiem i najzwyczajniej w świecie szkoda mu jego cennego czasu na dyskutowanie z panami od linuksa B)

Jeżeli o mnie chodzi to ja lubię taką formę rozrywki B)

Możesz poznać mnie w takim razie z Twoją znajoma ironia :unsure:

:rofl: rozrywka na poziomie byc osmieszanym w kazdej mozliwej polemice ktora podejmuejsz :)

jak nie zrozumiales zartu o certyfikatach i nie odniosles go do popularnego internetowego mema.... no coz wszystko sie zgadza ;-)

Widze ze cie bardzo boli fakt ze koncze doktorat, to mile i dosc normalne ze plebs boli ze ktos jest we wszystkim lepszy ;)

This post was edited by RedGentooHat on Dec 3 2024 04:32am
Member
Dec 3 2024 05:22am
Quote (RedGentooHat @ 3 Dec 2024 11:31)
:rofl: rozrywka na poziomie byc osmieszanym w kazdej mozliwej polemice ktora podejmuejsz :)

jak nie zrozumiales zartu o certyfikatach i nie odniosles go do popularnego internetowego mema.... no coz wszystko sie zgadza ;-)

Widze ze cie bardzo boli fakt ze koncze doktorat, to mile i dosc normalne ze plebs boli ze ktos jest we wszystkim lepszy ;)

Bardziej bawi mnie to jak ktoś za niedługo z najniższym stopniem naukowym myśli że wygrał życie B)

Kiedyś ludzi nauki określono mianem elity narodu obecnie każdy półgłówek jest w stanie skończyć uczulenie wyższa B)

Podziel się tym fantastycznym memem niech się wszyscy pośmieją się skoro jest taki wyśmienity.

Mnie boli twój marny doktorat, raczej śmieszny. Utwierdza mnie w przekonaniu, że coś poszło nie tak w systemie edukacji B)

Miałem kontakt już z niezliczoną liczbą doktorantów, wątpię byś był chociaż w czym kolwiek lepszy od najgorszego z nich.
Member
Gold: 350.00
Dec 3 2024 05:50am
proszę się nie kłócić a w ramach rekompensaty zasponsorować mi gwiazdkę ewentualnie nie ma żądnego ewentualnie ^^
Member
Dec 3 2024 06:00am
Quote (kipone @ 3 Dec 2024 12:50)
proszę się nie kłócić a w ramach rekompensaty zasponsorować mi gwiazdkę ewentualnie nie ma żądnego ewentualnie ^^

To nie kłótnia drogi kolego to polemika :)

Sam bym chciał gwiazdkę, może po nowym sezonie jak się poszczęści to będzie B)
Member
Dec 3 2024 06:51am
Quote (kondes @ Dec 3 2024 12:22pm)
Bardziej bawi mnie to jak ktoś za niedługo z najniższym stopniem naukowym myśli że wygrał życie B)

Kiedyś ludzi nauki określono mianem elity narodu obecnie każdy półgłówek jest w stanie skończyć uczulenie wyższa B)

Podziel się tym fantastycznym memem niech się wszyscy pośmieją się skoro jest taki wyśmienity.

Mnie boli twój marny doktorat, raczej śmieszny. Utwierdza mnie w przekonaniu, że coś poszło nie tak w systemie edukacji B)

Miałem kontakt już z niezliczoną liczbą doktorantów, wątpię byś był chociaż w czym kolwiek lepszy od najgorszego z nich.

Widzisz, tylko roznica polega na tym ze to ciebie razi w oczy to ze ja koncze doktorat a nie ja chodze i sie tym chwale i po tym sie poznaje wlasnie bol dupy polaczka.
I ja nie mysle ze wygralem zycie, ale w twoich kategoriach to ja raczej wygralem zycie na 20 pokolen do przodu i ... ponownie.... to cie tak bardzo boli.
Wez sie za edukacje i zrob doktorat to pogadamy ;) Jeszcze jenda kwestia ktora pokazuje ze jestes na prawde marny intelktualnie to fakt ze nikt nie powiedzial ze ja robie to w Polsce :) zdaj na MIT studia, przeciez kazdy glupek robi studia :D ciebie by nawet na parkingowego nie wzieli bo bys sie pomylil przy obliczaniu reszty :D

Reasumujac ja rozumiem ze masz bol dupy bo to taka reakcja obronna, wiesz ze trafiles na kogoso z kim nie masz zadnych szans na zadnej plaszczyznie, ten ktos cie regularnie osmiesza i w kazdej rozmowie w ktorej probujesz merytorycznie stanąć w szranki jestes orany i bity na prawo i lewo, ale zamist tracic czas to po prostu wez sie za siebie, zrob mature, naucz sie jakiegos jezyka, pojedz gdzies to troche zmadrzejesz. Szczytow nie osiagniesz bo kto urodzil sie matolem intelgentem nie umrze, ale probowac mozesz, zawsze to bedzie jakas wartosc w twoim zyciu :)

Mysle ze na tyle starczy mi orania ciebie bo abstrahujac juz od zlosliwosci na forum o umarlej grze to po prostu czuje sie jakbym znecal sie na osoba uposledzona umyslowo. Powodzenia w zyciu, dasz rade :)

This post was edited by RedGentooHat on Dec 3 2024 06:52am
Member
Gold: 2,261.43
Dec 3 2024 07:01am
Ściany tekstu widać że boli
Go Back To Polska Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll