d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Dawno
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Nov 8 2024 07:35am
Nie dla mnie takie wynalazki
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Nov 8 2024 08:27am
Quote (Shapiro @ Nov 8 2024 03:24pm)
Wodka z mlekiem :lol: niezle koledzy :D

Za pierwszym razem jak to usłyszałem, to też myślałem, że to jakiś ponury żart lub napój dla pojebów, lecz nie - okazało się, że tenże mix jest na prawdę bardzo smaczny.
Chyba, że ktoś ma nietolerancję laktozy i mleczko wywołuje u niego sranko, to wtedy rzeczywiście odradzałbym tego typu eksperymenty. ;)
Member
Gold: 1,040.00
Nov 8 2024 02:41pm
Quote (Shapiro @ Nov 8 2024 02:35pm)
Nie dla mnie takie wynalazki

Musisz kiedyś spróbować :~)
Member
Nov 16 2024 08:12pm
Quote (kipone @ Nov 7 2024 05:55pm)
ja z orzechowych przeszedłem na pigwe xd

Nie wiem w ogóle jakim cudem nie zauważyłem Twojego posta kip, a dostaję przecież powiadomienia, jak ktoś mnie cytuje. Tak naprawdę całkiem przypadkiem wszedłem w ten topic i jak to zwykle jest, zawsze staram się komuś odpisać. Ja postanowiłem sobie, że alkoholu nie piję i średnio mi to wychodzi tak szczerze mówiąc, statystycznie i tak co kilka dni przychodzi mi ochota, żebym się napił, chociaż dzisiaj dałem dosłownie łyka browara i resztę wylałem, bo mi jakoś nie smakował, wolę się chyba truć tymi setkami już. Dochodząc do sedna, to pigwy są ok, ale jednak trochę za słodkie dla mnie i wygrywa dalej orzeszek. Jak się rozpedzę, to potrafię kilka takich wypić.
Member
Gold: 350.00
Nov 16 2024 08:47pm
Quote (Cathan @ 17 Nov 2024 03:12)
Nie wiem w ogóle jakim cudem nie zauważyłem Twojego posta kip, a dostaję przecież powiadomienia, jak ktoś mnie cytuje. Tak naprawdę całkiem przypadkiem wszedłem w ten topic i jak to zwykle jest, zawsze staram się komuś odpisać. Ja postanowiłem sobie, że alkoholu nie piję i średnio mi to wychodzi tak szczerze mówiąc, statystycznie i tak co kilka dni przychodzi mi ochota, żebym się napił, chociaż dzisiaj dałem dosłownie łyka browara i resztę wylałem, bo mi jakoś nie smakował, wolę się chyba truć tymi setkami już. Dochodząc do sedna, to pigwy są ok, ale jednak trochę za słodkie dla mnie i wygrywa dalej orzeszek. Jak się rozpedzę, to potrafię kilka takich wypić.

jak orzech jest słodszy w chuj od pigwy jeżeli mówimy o soplicy ;D

a z tym alko mam tak samo ale ja po prostu lubię od czasu do czasu nie muszę codziennie, jednak sam wiem, że najlepszym rozwiązaniem będzie całkowicie zrezygnować
Member
Nov 16 2024 08:55pm
Quote (kipone @ Nov 17 2024 03:47am)
jak orzech jest słodszy w chuj od pigwy jeżeli mówimy o soplicy ;D

a z tym alko mam tak samo ale ja po prostu lubię od czasu do czasu nie muszę codziennie, jednak sam wiem, że najlepszym rozwiązaniem będzie całkowicie zrezygnować

No co Ty :~) pigwa mi się wydaję słodsza, może to kwestia gustu po prostu. No z tym alkoholem, to ciężka sprawa, jak mam za dużo pieniędzy i nie planuję większych wydatków, to nigdy mi nie szkoda kupić tej setki i wypić sobie. Druga sprawa, że ja lubię przepierdalać na jakieś głupoty, w to wpisany jest też alkohol. Kiedyś jak paliłem zioło, to praktycznie nie piłem, mogło to dla mnie nie istnieć nawet, teraz od 5 lat ponad nie palę i wszystkie te inne używki, które były nawet spożywane epizodycznie jakoś, to mi się po prostu przypominają. Pamiętam jak kiedyś wpadłeś na GW i blanta skopciliśmy, takich chwil się akurat nie żałuje :~)
Go Back To Polska Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll