d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Ironing
Prev12345629Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,712.72
Warn: 50%
Jun 16 2024 02:51pm
Member
Jun 17 2024 10:30am
Member
Gold: 71.09
Jun 17 2024 12:13pm
Czy Kkbbhh to sztuczna inteligencja algorytm lub jakiś wirus bo jedyne co widzę to wszędzie jedyne co robi to regularnie postuje linki do rapsów na youtube.
Ciekaw jestem jak bardzo zaawansowane jest to AI czy rozumie co piszemy czy to może jakiś wirus spamujący same prawilne rapsy, podejrzewam, że może gildia PRAWILNOŚĆ może być w to zamieszana,
oczywiście można zapytać chociaż któregoś z członków zarządu tam na przykład kolegę Damundo, ale on się na pewno nie przyzna, a ja nie mam dowodów.
Nie wiem jak Wy ale ja zaczynam się bać :unsure:

ps. jeśli mi nie wierzycie to patrzcie, spróbuje, hej co porabiasz drogi kolego, jaki tam pogoda w Polsce, co sądzisz o dobrych chłopakach z Legnicy? Pzdr
Member
Jun 17 2024 12:19pm
;D mozemy sie spotkac gdzies na transmisji to porozmawiamy o tym jak swoja gambe pokazesz zdegenerowany bezmozgu
poki co musi ci wystarczyc moje symboliczne tfu do zlizania w swoich marzeniach z podlogi

A tych kolegow co wolasz to mocno z nimi sie za rece zlap ;D

This post was edited by Kkbbhh on Jun 17 2024 12:24pm
Member
Jun 17 2024 01:30pm
kurcze przez takich jak Ty nie wychodze z mieszkania w GTA Online bo się boję, że mnie połamią tam na ulicy, takie wirtualne gangusy drillowce prawilne jak ty powinny mieć zawsze przynajmniej 5 gwiazdek.

spotkać gdzieś na kamerce na tramisji XDDD nie no to dobre, fakole byśmy sobie pokazywali na Skype, a ty byś ubrał bluze ciemnej strefy na którą robiłeś kiedyś całe wakacje podczas przerwy szkolnej
i plułbyś na swój monitor jak bonzo tiger (że niby twój monitor to mój ryj a ja bym udawał, że wycieram ryja rękawami? :drool: )

uwielbiam stary rolpleje, powiedz jaki serwer i będe, tylko nie przychodź znowu z kolegami bo ci zrobie bałagan w domku w minecrafcie B)

Member
Jun 17 2024 01:37pm
XD opowiesz mi co tam sobie myslisz
Takie pisanko to wlasnie jak bocik jakis albo poszczepienny mutant :Ddd

Mozesz kolegow wziasc i transmitowac to na zywo ;D
Poopowiadasz tak jak lubisz a pozniej bede pytania zadawal
Member
Jun 17 2024 01:48pm
;D lubie takich non plebsow jak wy
Member
Jun 17 2024 01:50pm
jakiś tęczowy gangus z ciebie (nie żeby mi to przeszkadzało ofkors mamy 2024 rok :) )

ciśniesz mnie, żebym Ci się na kamerce pokazał i transmisje jakieś robił, teraz jeszcze chcesz żebym o sobie opowiadał, no nie wiem nie wiem,
nie jestem dobry w internetowe randki, tak na pierwszej wspólnej sesji skype raczej bym się trochę wstydził :blush:

bardzo sie ciesze, że udało mi się ciebie zmusić do napisania w końcu, już nie jesteś tajemniczym wklejaczem linków, tylko zrozumiałeś czym jest forum dyskusyjne w internecie i co ludzie zazwyczaj w takich miejscach robią,
jak to fajnie określiłeś pisankujemy sobie jak bociki :thumbsup:

dobra, zrobimy tak, pokaże ci ryja na kamerce, ale jak mnie nauczysz grać w runescape i robić na tym golda forumowego,
było to moje marzenie i był tutaj taki jeden rzeczny wąż, który poza vlogami właśnie opowiadał o tej gierce i bogactwie na jsp,
niestety zaginął i straciłem nauczyciela :<

naucz mnie i pytaj o co chcesz, a jak zaczne zarabiać to nawet do ryja możesz mi nasrać na zgode :wub:
Member
Jun 17 2024 02:07pm
Quote (DrizztEU @ Jun 17 2024 09:50pm)
jakiś tęczowy gangus z ciebie (nie żeby mi to przeszkadzało ofkors mamy 2024 rok :) )

ciśniesz mnie, żebym Ci się na kamerce pokazał i transmisje jakieś robił, teraz jeszcze chcesz żebym o sobie opowiadał, no nie wiem nie wiem,
nie jestem dobry w internetowe randki, tak na pierwszej wspólnej sesji skype raczej bym się trochę wstydził :blush:

bardzo sie ciesze, że udało mi się ciebie zmusić do napisania w końcu, już nie jesteś tajemniczym wklejaczem linków, tylko zrozumiałeś czym jest forum dyskusyjne w internecie i co ludzie zazwyczaj w takich miejscach robią,
jak to fajnie określiłeś pisankujemy sobie jak bociki :thumbsup:

dobra, zrobimy tak, pokaże ci ryja na kamerce, ale jak mnie nauczysz grać w runescape i robić na tym golda forumowego,
było to moje marzenie i był tutaj taki jeden rzeczny wąż, który poza vlogami właśnie opowiadał o tej gierce i bogactwie na jsp,
niestety zaginął i straciłem nauczyciela :<

naucz mnie i pytaj o co chcesz, a jak zaczne zarabiać to nawet do ryja możesz mi nasrać na zgode :wub:

Mi sie samemu nie chce w to uczyc grac a znam gierke od jej startu
:D

Chetniej bym zobaczyl takich non plebsow za rece jak mnie przekonac do czegos probuja :D

This post was edited by Kkbbhh on Jun 17 2024 02:09pm
Member
Jun 17 2024 02:18pm
non plebs xd

urocze to brzmi wypowiedziane w tym miejscu, to jakby jedno gówno udawało cukierek i mówiło do drugiego gówna, że śmierdzi xd

przekonałem ciebie do zażartej dyskusji, użycia na polskiej sekcji i użycia więcej niż 3 klawiszy (ctrl,c,v)
nie było to jakimś specjalnym wyzwaniem :)
Go Back To Polska Topic List
Prev12345629Next
Add Reply New Topic New Poll