d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Bieganie > Temat Oficjalny.
Prev1298299300301302471Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Jan 9 2014 05:20am
Quote (Err69 @ Jan 8 2014 02:50am)
http://image.ceneo.pl/data/products/9167189/i-avenir-halowki-damskie-rozmiary-36-41.jpg

TE WYDAJA SIE BYC WPORZO

rycerze zawsze na propsie
Member
Gold: 0.00
Jan 9 2014 01:15pm
Dziś znowu czekały mnie podbiegi :) zrobiłem 8x250m, ale czuję się jakbym zrobił 2x tyle :) bardzo mocno wiało na całym podbiegu, prosto w twarz. Dużo ciężej niż zwykle mi to wchodziło. Wracając chciałem zrobić 3km poniżej 5:00/km wyszło tylko na 1km, na pozostałych też by pewnie wyszło poniżej ale but mi się rozwiązywał chyba z 4 razy :P Mam nadzieję, że zrobi się w końcu zimowo. Bo tak to ciężko wyczaić jak się ubrać, dziś miałem koszulkę termo i wiatrówkę cieniutką i było mi bardzo ciepło. Wolę biegać w mrozie, jakoś lepiej się wtedy czuję.
Member
Gold: 1.00
Jan 11 2014 12:27pm
Ja dzisiaj taki krótszy bieg przed uczelnią, zrobiłem 6km. :) Muszę robić dłuższe niedzielne wybiegania, ale aktualnie strasznie mało czasu mam. Ale możliwe że jutro coś z tego wyjdzie i zrobię minimum 15 :)
Member
Gold: 3,704.84
Jan 11 2014 04:42pm
Quote (b0b3k @ Jan 11 2014 07:27pm)
Ja dzisiaj taki krótszy bieg przed uczelnią, zrobiłem 6km. :) Muszę robić dłuższe niedzielne wybiegania, ale aktualnie strasznie mało czasu mam. Ale możliwe że jutro coś z tego wyjdzie i zrobię minimum 15 :)

widzialem trening na endomondo i mialem juz pytac co takie krotkie wybiegania, skoro plany biegowe na 2014 ambitne ;)
jak mnie bolala (lub boli jak kto woli) prawa lydka, to po ostatnim biegu bolaly mnie i prawa i lewa :( po rozciaganiu i rollingu bylo juz ok, ale robi sie chyba nieciekawie jednak z moimi kontuzjami. jako ze trudno mi sie zmobilizowac do treningu tempowego to jutro ide na 5km (zbiegiemnatury.pl) - na razie na miare swoich obecnych mozliwosci postaram sie biec 4:50-5:00 4km a ostatni km zaleznie od samopoczucia szybciej lub trzymam tempo. no i ofc jak bedzie chlapa i bloto to tempo bedzie slabsze. ostatnio jakos dziwnie zauwazylem, ze biegnac po asfalcie nie potrafie przyspieszyc tempa biegu, a jak wejde na trawe, po ktorej glownie ostatnio biegalem to bez problemu...

This post was edited by Henio17 on Jan 11 2014 04:43pm
Member
Gold: 0.00
Jan 12 2014 05:26am
Dziś kolejne wybieganie po górkach, już ostatnie przed zawodami za tydzień. Trochę gorzej to wchodziło niż ostatnio, nogi trochę ciężkie. Biegaliśmy w 3, bardzo ciekawe tereny odwiedziliśmy, a w kilku miejscach trzeba się było przedzierać przez potoki itp :). Przez chwile strach nas obleciał bo ktoś zaczął strzelać w lesie :) okazało się, że goście sobie polowanie urządzili :)
Tak wyglądała dzisiejsza trasa:

This post was edited by Bieniol on Jan 12 2014 05:27am
Member
Gold: 328.12
Jan 12 2014 05:35am
Quote (Bieniol @ 12 Jan 2014 12:26)
Dziś kolejne wybieganie po górkach, już ostatnie przed zawodami za tydzień. Trochę gorzej to wchodziło niż ostatnio, nogi trochę ciężkie. Biegaliśmy w 3, bardzo ciekawe tereny odwiedziliśmy, a w kilku miejscach trzeba się było przedzierać przez potoki itp :). Przez chwile strach nas obleciał bo ktoś zaczął strzelać w lesie :) okazało się, że goście sobie polowanie urządzili :)
Tak wyglądała dzisiejsza trasa:

http://oi41.tinypic.com/2qu1zt4.jpg

niezle wyniki, dlugo biegasZ?
Member
Gold: 27.00
Jan 12 2014 05:36am
biegne na obiad :drool:
Member
Gold: 3,704.84
Jan 12 2014 01:29pm
Bieniol jak sie nazywaja te zawody? i powiedz mi czy teraz biegasz w tych 890v3 czy kanadiach - zaleznie od terenu?

dzisiejsze zbiegiemnatury.pl uznaje za udane. zakladany plan zrealizowany z nawiazka :) oficjalny wynik brutto 24:05, co daje 85 miejsce na 210 startujacych, w tym 87 kobiet (btw zawsze odejmuje liczbe kobiet od ogolu i dziele na pol - jesli mieszcze sie w 1 polowie to ok - tym razem bylem w 2). chcialem zaczac ponizej 5min/km, pozniej wlasciwie trzymac 5min/km, a ostatni km ewentualnie przyspieszyc do 4:30min/km. nie biegalem do tej pory regularnie 5min/km, w zwiazku z czym niestety zaczalem zbyt szybko i pozniej przez to cierpialem :P dluzszy dystans bieglem za kims, poczatkowo tempo bylo rowne, ale szybko okazalo sie, ze coraz bardziej spada, co mi odpowidalo, bo sil nie mialem po mocnym poczatku. w ogole chcialem sie zatrzymac :D oczywiscie mojego ''zajaca'' wyprzedzilem, ale w ciekawy sposob - na 800m przed koncem on przyspieszyl i nie chcialem go gonic. przyspieszylem duzo pozniej i okazlo sie, ze gosc opadl z sil i go z latwoscia lyknalem :) na ostatnich metrach chcialem sie scigac z inna osoba, ale zobaczylem ze mam puls 198 i nie chcialem ryzykowac zatrzymania sie na 20m przed meta i chyba mu ostatecznie odpuscilem ;) nastepnie sie rozciagalem i zjadlem malutkiego crossainta i herbatke (dawali free na biegu oba) i postanowilem pobiegac jeszcze, zeby lacznie wyszlo jakies dluzsze wybieganie.
Member
Gold: 1.00
Jan 12 2014 02:05pm
Quote (Henio17 @ 12 Jan 2014 21:29)
Bieniol jak sie nazywaja te zawody? i powiedz mi czy teraz biegasz w tych 890v3 czy kanadiach - zaleznie od terenu?

dzisiejsze zbiegiemnatury.pl uznaje za udane. zakladany plan zrealizowany z nawiazka :) oficjalny wynik brutto 24:05, co daje 85 miejsce na 210 startujacych, w tym 87 kobiet (btw zawsze odejmuje liczbe kobiet od ogolu i dziele na pol - jesli mieszcze sie w 1 polowie to ok - tym razem bylem w 2). chcialem zaczac ponizej 5min/km, pozniej wlasciwie trzymac 5min/km, a ostatni km ewentualnie przyspieszyc do 4:30min/km. nie biegalem do tej pory regularnie 5min/km, w zwiazku z czym niestety zaczalem zbyt szybko i pozniej przez to cierpialem :P dluzszy dystans bieglem za kims, poczatkowo tempo bylo rowne, ale szybko okazalo sie, ze coraz bardziej spada, co mi odpowidalo, bo sil nie mialem po mocnym poczatku. w ogole chcialem sie zatrzymac :D oczywiscie mojego ''zajaca'' wyprzedzilem, ale w ciekawy sposob - na 800m przed koncem on przyspieszyl i nie chcialem go gonic. przyspieszylem duzo pozniej i okazlo sie, ze gosc opadl z sil i go z latwoscia lyknalem :) na ostatnich metrach chcialem sie scigac z inna osoba, ale zobaczylem ze mam puls 198 i nie chcialem ryzykowac zatrzymania sie na 20m przed meta i chyba mu ostatecznie odpuscilem ;) nastepnie sie rozciagalem i zjadlem malutkiego crossainta i herbatke (dawali free na biegu oba) i postanowilem pobiegac jeszcze, zeby lacznie wyszlo jakies dluzsze wybieganie.

Następnym razem nie patrz na pulsometr i daj z siebie wszystko :D
Strasznie dużo startujących kobiet, powiedz mi jaki był pierwszy czas?:)
Member
Gold: 2,777.00
Jan 12 2014 02:12pm
Quote (Henio17 @ 12 Jan 2014 21:29)

gz zadowolenia z siebie ;]

ja dzis po tygodniu przerwy postanowilem sie kawalek przebiec ale ten dziwny bol z boku stopy wrocil juz po kilometrze, przeczlapalem do piatki - glownie ze srodstopia zeby nie obciazac okolic piety - ale teraz czuje sie identycznie jak tydzien temu ;/ ledwo chodze
Go Back To Polska Topic List
Prev1298299300301302471Next
Add Reply New Topic New Poll