Quote (cOr @ Jan 8 2014 01:06am)
Henio17, pisales ostatnio o tym przeciazeniu itd
zakladajac ze w sobote rano przeciazylem te noge i ciagle smaruje voltarenem i bol juz prawie zniknal - myslisz ze moge sie jutro (a raczej dzis) wieczorem kawalek przebiec?
roznie bywa. ogolne przeciazenie przechodzi po kilku dniach, do 1-2tyg. smaruj dalej. jesli boli - nie biegnij, jesli czujesz dyskomfort - mozesz sprobowac, ale jak poczujesz bol, to lepiej przemaszerowac reszte treningu do domu. No i sprobuj krotki dystans.
niestety nie polecam Ci treningow Orlenu - tam biega sie 8-15km, w tym tygodniu jest nowy cykl, takze kilometraz moze ulec zmianie, ale i tempo. ja na ostatnim Orlenie jakies 9km zrobilem, czulem sie bardzo dobrze - cwiczylem podbiegi 2 treningi z rzedu i teraz jakos bardzo mi sie ciezko biega

a dzis to masakra byla, myslalem, ze sie zatrzymam

bardzo ciezko sie mi sie bieglo, ponadto przyczepy czworoglowego sie odzywaly i w obu nogach ''czulem'' moja ostatnia kontuzje, nad ktora nadal pracuje

Dla reszty ogolnie polecam Orlen - kilku rzeczy mozna sie dowiedziec ciekawych, ale jest tez wiele niedociagniec. ja w te niedziele startuje w ''z biegiem natury'', z Orlenu rezygnuje, niestety.
This post was edited by Henio17 on Jan 8 2014 06:46pm