d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Playstation 3 > Kto Ma, W Co Gra, Z Czym Ma Problem ;)
Prev1296297298299300523Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Warn: 90%
Dec 26 2010 05:30pm
Lol nie ogarniam po co bawic sie w karty usb i marnowanie portu - nie lepiej dopiac kabel composite + dokupic pare przejsciowek aby z czinczy zrobil sie zenski minijack? Sam tak mam zrobione.
Member
Gold: 13.37
Dec 26 2010 05:34pm
Quote (diz4ster @ 27 Dec 2010 00:30)
Lol nie ogarniam po co bawic sie w karty usb i marnowanie portu - nie lepiej dopiac kabel composite + dokupic pare przejsciowek aby z czinczy zrobil sie zenski minijack? Sam tak mam zrobione.

i rzylion kabli :D ja już i tak mam za dużo a nie zamierzam ich skracać :P a w ogóle to nie wiem jakie marnowanie portu? przecież non stop się ich nie używa o.O

e:

dokładnie chodziło mi o to: podpiąć tę kartę do wejścia USB konsoli a z tej karty podpiąć kabel mini JACK z wejścia słuchawkowego do wejścia na słuchawki w głośnikach komputera, działałoby to wtedy czy nie bardzo?

This post was edited by Go_0su on Dec 26 2010 05:52pm
Member
Dec 27 2010 03:06am
Quote (Go_0su @ 27 Dec 2010 00:34)
i rzylion kabli :D ja już i tak mam za dużo a nie zamierzam ich skracać :P a w ogóle to nie wiem jakie marnowanie portu? przecież non stop się ich nie używa o.O

e:

dokładnie chodziło mi o to: podpiąć tę kartę do wejścia USB konsoli a z tej karty podpiąć kabel mini JACK z wejścia słuchawkowego do wejścia na słuchawki w głośnikach komputera, działałoby to wtedy czy nie bardzo?

orientuje się ktoś może czy to zadziała?
Member
Gold: 11.11
Dec 27 2010 06:00am
Quote (diz4ster @ Dec 26 2010 11:15pm)
Ja to chyba ze 3 dni meczylem bez przerwy :D

Jesli ktos ma Demon's Souls:
Pomoze ktos przejsc 5-2 (albo ot tak po prostu mozna sobie pograc)? sl 33, faith build (latam poki co w binded set + blessed mace +1 / mirdian hammer).

/e: wersja EU oczywiscie

ja mam ds ale niestety nie wzialem na swieta do domu ;\ i tak raczej bym Ci nie mogl pomo,c bo przynajmniej w pvp trzeba miec zblizony lvl zeby moc w jednym swiecie przebywac,
ale jesli potrzebujesz jakiejs wskazowki (jesli pamietam) to chetnie pomoge;)

This post was edited by Rafi-14 on Dec 27 2010 06:00am
Member
Gold: 106.00
Warn: 20%
Dec 27 2010 06:14am
Quote (diz4ster @ 26 Dec 2010 18:58)
Wszysciutkie ;) Jest ich tam cos kolo 50.
Tak naprawde to sa moze ze 3 plansze w ktorych meczylem sie troche dluzej. Najgorsza jest ta jedna z ostatnich gdzie jest takie kurewsko wielkie kolo co sie obraca i jest pelno tych elektrycznych gowien ktore musisz ciagle przeskakiwac. Zapomnialem nazwy ;d Tam chyba byly chyba tez jakies 2 roboty do pokonania.

okej "Play" zrobiłem wczoraj :), a jak jest z resztą tych trofeów, np. te gdzie trzeba wszystkie bubble zebrać tj. 100% na wszystkich levelach? i jak jest z tymi trofeami online ciężko wpadają?
Banned
Dec 27 2010 06:17am

e:

Wiem o co Ci chodzi ale nie mam pojecia czy to by zadzialalo.
Czemu tam rzylion kabli? ^^ Ja mam wszystko pochowane za telewizorkiem i nic kompletnie nie widac. Component -> przejsciowka z czinczy na minijacka zenskiego -> przejsciowka minijack meski/zenski = i mamy tym sposobem wejscie minijack, ja sobie podpialem sluchawki w ten sposob :)
A usb szkoda marnowac, to chyba oczywiste. Ja np mam 2 wejscia a chcialbym meic rownoczesnie podpieta podstawke chlodzaca, klawiature i kamerke a do tego czasem dochodzi kabel do ladowania pada i pendrive. Nie ma miejsca dla karty dzwiekowej usb :angry:
Specjalnie zrobilem dla ciebie sweet focie, tak to wyglada. Moglby te kable ladnie tam ogarnac ale po chuj skoro nic nie widac. Wiem wiem, brudu w chuj ;D
http://img502.imageshack.us/img502/6164/kable.jpg
Polecam takie rozwiazanie.

Quote (Rafi-14 @ 27 Dec 2010 13:00)
ja mam ds ale niestety nie wzialem na swieta do domu ;\ i tak raczej bym Ci nie mogl pomo,c bo przynajmniej w pvp trzeba miec zblizony lvl zeby moc w jednym swiecie przebywac,
ale jesli potrzebujesz jakiejs wskazowki (jesli pamietam) to chetnie pomoge;)

A jaki masz sl?

Quote (Kucu @ 27 Dec 2010 13:14)
okej "Play" zrobiłem wczoraj :), a jak jest z resztą tych trofeów, np. te gdzie trzeba wszystkie bubble zebrać tj. 100% na wszystkich levelach? i jak jest z tymi trofeami online ciężko wpadają?

No te nagrody tez trzeba wszystkie - poelcam proadniki na youtube, szybciutko idze je zebrac. Do niekotrych trzeba 2/3/4 osob. Trofea online sa latwe, najbardziej sie meczylem z tymi serduszkami (bodajze 50 zagran, 50 serduszek dla Ciebie i Twojego levela) ale wtedy robi sie byle jaka mapke z nazwa h4h i kazdemu komentujesz mapke h4h - serce za serce. Mozesz tez sie wesprzec forum ps3site ;) Od biedy mozesz tez zrobic 50 acc i sam sobie nabic te serducha :D

This post was edited by diz4ster on Dec 27 2010 06:21am
Member
Gold: 106.00
Warn: 20%
Dec 27 2010 06:33am
Quote (diz4ster @ 27 Dec 2010 13:17)
Wiem o co Ci chodzi ale nie mam pojecia czy to by zadzialalo.
Czemu tam rzylion kabli? ^^ Ja mam wszystko pochowane za telewizorkiem i nic kompletnie nie widac. Component -> przejsciowka z czinczy na minijacka zenskiego -> przejsciowka minijack meski/zenski = i mamy tym sposobem wejscie minijack, ja sobie podpialem sluchawki w ten sposob :)
A usb szkoda marnowac, to chyba oczywiste. Ja np mam 2 wejscia a chcialbym meic rownoczesnie podpieta podstawke chlodzaca, klawiature i kamerke a do tego czasem dochodzi kabel do ladowania pada i pendrive. Nie ma miejsca dla karty dzwiekowej usb :angry:
Specjalnie zrobilem dla ciebie sweet focie, tak to wyglada. Moglby te kable ladnie tam ogarnac ale po chuj skoro nic nie widac. Wiem wiem, brudu w chuj ;D
http://img502.imageshack.us/img502/6164/kable.jpg
Polecam takie rozwiazanie.

A jaki masz sl?

No te nagrody tez trzeba wszystkie - poelcam proadniki na youtube, szybciutko idze je zebrac. Do niekotrych trzeba 2/3/4 osob. Trofea online sa latwe, najbardziej sie meczylem z tymi serduszkami (bodajze 50 zagran, 50 serduszek dla Ciebie i Twojego levela) ale wtedy robi sie byle jaka mapke z nazwa h4h i kazdemu komentujesz mapke h4h - serce za serce. Mozesz tez sie wesprzec forum ps3site ;) Od biedy mozesz tez zrobic 50 acc i sam sobie nabic te serducha :D

aż tak mnie na tą platynę nie kręci :)

btw. jak już gadacie o kablach, ja mam moje Creativy z PC mam podpięte pod słuchawki w TV i normalnie leci głos, a dało by się jakąś przejściówkę pod optyka na te głośniki żeby np. muzyka mogła lecieć gdy TV jest wyłączony? ta przejściówka co tu dali do takiego czegoś służy?

This post was edited by Kucu on Dec 27 2010 06:34am
Banned
Dec 27 2010 07:27am
Quote (Kucu @ 27 Dec 2010 13:33)
aż tak mnie na tą platynę nie kręci :)

btw. jak już gadacie o kablach, ja mam moje Creativy z PC mam podpięte pod słuchawki w TV i normalnie leci głos, a dało by się jakąś przejściówkę pod optyka na te głośniki żeby np. muzyka mogła lecieć gdy TV jest wyłączony? ta przejściówka co tu dali do takiego czegoś służy?

Ja nie mam jacka w TV i tu byl wlasnie problem. Zrobilem tak: euro z przelacznikiem in/out, z tego wychodza 2 czincze zamienione na wejscie minijack (to tez na zdjeciu widac) ;D Ale jak w to podepne sluchawki to dzwiek leci tylko z TV - jak przelacze na HDMI to dzwiek nadal leci z TV a nie z konsoli. Zrobilem wiec tak jak opisalem wyzej i dziala.

This post was edited by diz4ster on Dec 27 2010 07:27am
Member
Dec 27 2010 08:12am

e:

PONAWIAM :angry:
Member
Gold: 1.31
Dec 27 2010 08:21am
Quote (diz4ster @ 27 Dec 2010 00:15)
Ja to chyba ze 3 dni meczylem bez przerwy :D

Jesli ktos ma Demon's Souls:
Pomoze ktos przejsc 5-2 (albo ot tak po prostu mozna sobie pograc)? sl 33, faith build (latam poki co w binded set + blessed mace +1 / mirdian hammer).

/e: wersja EU oczywiscie

5-2 chyba najciezszy swiat w calej grze :P taki protip odemnie, nie stoj w bagnie jak walczysz z tymi duzymi, nie da sie unikow robic. i mam nadzieje, ze nie nosisz calego armora na sobie? :P nos tyle, zeby miec equip burden ponizej 50%, wtedy mozesz sie szybko turlac.
Go Back To Polska Topic List
Prev1296297298299300523Next
Add Reply New Topic New Poll