Quote (Go_0su @ 27 Dec 2010 00:34)
i rzylion kabli

ja już i tak mam za dużo a nie zamierzam ich skracać

a w ogóle to nie wiem jakie marnowanie portu? przecież non stop się ich nie używa o.O
e:
dokładnie chodziło mi o to: podpiąć tę kartę do wejścia USB konsoli a z tej karty podpiąć kabel mini JACK z wejścia słuchawkowego do wejścia na słuchawki w głośnikach komputera, działałoby to wtedy czy nie bardzo?
Wiem o co Ci chodzi ale nie mam pojecia czy to by zadzialalo.
Czemu tam rzylion kabli? ^^ Ja mam wszystko pochowane za telewizorkiem i nic kompletnie nie widac. Component -> przejsciowka z czinczy na minijacka zenskiego -> przejsciowka minijack meski/zenski = i mamy tym sposobem wejscie minijack, ja sobie podpialem sluchawki w ten sposob

A usb szkoda marnowac, to chyba oczywiste. Ja np mam 2 wejscia a chcialbym meic rownoczesnie podpieta podstawke chlodzaca, klawiature i kamerke a do tego czasem dochodzi kabel do ladowania pada i pendrive. Nie ma miejsca dla karty dzwiekowej usb

Specjalnie zrobilem dla ciebie sweet focie, tak to wyglada. Moglby te kable ladnie tam ogarnac ale po chuj skoro nic nie widac. Wiem wiem, brudu w chuj ;D
http://img502.imageshack.us/img502/6164/kable.jpgPolecam takie rozwiazanie.
Quote (Rafi-14 @ 27 Dec 2010 13:00)
ja mam ds ale niestety nie wzialem na swieta do domu ;\ i tak raczej bym Ci nie mogl pomo,c bo przynajmniej w pvp trzeba miec zblizony lvl zeby moc w jednym swiecie przebywac,
ale jesli potrzebujesz jakiejs wskazowki (jesli pamietam) to chetnie pomoge;)
A jaki masz sl?
Quote (Kucu @ 27 Dec 2010 13:14)
okej "Play" zrobiłem wczoraj :), a jak jest z resztą tych trofeów, np. te gdzie trzeba wszystkie bubble zebrać tj. 100% na wszystkich levelach? i jak jest z tymi trofeami online ciężko wpadają?
No te nagrody tez trzeba wszystkie - poelcam proadniki na youtube, szybciutko idze je zebrac. Do niekotrych trzeba 2/3/4 osob. Trofea online sa latwe, najbardziej sie meczylem z tymi serduszkami (bodajze 50 zagran, 50 serduszek dla Ciebie i Twojego levela) ale wtedy robi sie byle jaka mapke z nazwa h4h i kazdemu komentujesz mapke h4h - serce za serce. Mozesz tez sie wesprzec forum ps3site

Od biedy mozesz tez zrobic 50 acc i sam sobie nabic te serducha
This post was edited by diz4ster on Dec 27 2010 06:21am