Quote (Shapiro @ Mar 4 2010 05:10pm)
Skoro tak ezowo na jsp sie gra to czemu idziesz grac w hr? Przeciez jestes pr0..
Bo taki miałem kaprys, zagrać sobie w tą ruletkę.
Quote (Shapiro @ Mar 4 2010 05:19pm)
Oczywiscie ze jest niski co nie znaczy ze trzeba sie tutaj wywyzszac z tego powodu. Jezeli mowi ze jest slaby poziom to niech gra a nie leci z calym fg na hr. co dziwnego..
Nie wywyższam się, po prostu napisałem co widziałem w grze. Sam napisałeś (podobnie jak Rafalek) że jest tu niski poziom, więc nie czepiaj się. I nie chce mi się grać w pokera za Fg, bo mi są nie potrzebne, a i tak z nimi nic nie zrobię. Będę potrzebował to sprzedam cos z diablo i zagram. Proste.
Quote (ViNc3aNiTy @ Mar 4 2010 07:56pm)
Po pierwsze skoro grales na real$ i juz nie grasz stwierdzam ze przejebales kase = jestes kiepski.
Po drugie "Dodam jeszcze że gra za pieniądze to zupełnie inna gra niż za fg ala wirtualne pieniądze. Ludzie grają odważniej, ale i ryzykowniej." - to zdanie potwierdza, ze nie masz zielonego pojecia o grze na prawdziwe pieniadze.
Po trzecie chetnie zagram z Toba hu powiedzmy nl50 mr pr0 - dolarami nie gardze kazdy sie przyda.
pozdrawiam
1&2&3: Nie gram za $ bo mnie kobieta zjebała, że siedzę przed kompem i szastam wypłatą. Dla mojej kobiety to obojętne czy wygrywam czy nie, bo dla niej wpadnę w nałóg zwany hazardem. No i tak to skończyłem grać, a jak pisałem zarobiłem tam prawie 500$. Co do "mojego cytatu", to wyżej ktoś pisał że nie da się wywnioskować jak kto gra po jednej grze, a ty wnioskujesz po jednym zdaniu, że nie mam pojęcia o pokerze. To zdanie jest jak najbardziej na miejscu. Grając za wirtualne pieniądze wchodzi się częściej w stawę, bo są wirtualne pieniądze. Ludzie wchodzą częściej (czytaj ryzykują), bo łudzą się że coś wejdzie/dojdzie etc. Za pieniądze to raczej wchodzi się rozsądnie, bo w końcu jest to prawdziwa kasa.
Chętnie zagram, ale nie na pieniądze, bo po prostu nie mogę. Tak, tak wiem, że w pokera to tylko na pieniądze się gra

e: nie szukam tutaj wrogów. Moje posty to tylko i wyłącznie moje zdanie, więc uszanujcie to, tak jak ja to robię. W końcu dzięki zbieżnym opinią, można rozwinąć temat i powymieniać się myślami.
This post was edited by SuperAmazonka on Mar 4 2010 02:07pm