Quote (Henio17 @ Dec 10 2013 12:24am)

Widziałem, jak je reklamował jeden ze sklepów w W-wie - robił jednocześnie promocje na NB 1080 - podobne do moich, ale o nieco innej specyfikacji - tzn np startowo-treningowe. Cena rewelka
Saucony mierzyłem i stwierdzam, że są bardzo wygodne i mogą mieć mega amortyzację - mięciutka podeszwa była bardzo.
NB ogólnie to szeroki but ma

Lunary - B0b3k chwali

Ja z kolei znów przymierzałem się do Kanadii tr 5, męskich nie było już numerów. Damskie znalazłem, ale fioletowych ani różowych nie kupię, każde inne (były fioletowe...).
W jakim sklepie kupowałeś? Kiedyś bywałem w Rzeszowie.
Dziś testowałem te nowe buty

8km zrobiłem, na początku trochę mi za luźno w pięcie było, ale to dlatego że nie zasznurowałem ich do ostatniej dziurki. Przewiązałem na szybko i ogień, biegło się bardzo fajnie. Amortyzacja na prawdę bardzo dobra, na całej długości buta. Wąskie z przodu, więc dla mnie już wspaniałe

Są też na pewno dużo bardziej dynamiczne niż te żelazka w, których biegałem do niedawna. Henio, fakt buty NB są szerokie, ale to bardziej te do użytku codziennego. W biegowych możesz wybierać w szerokości buta. Z mierzonych przeze mnie te są zdecydowanie najwęższe.
Robert, to ja mam dokładnie te buty które zlinkowałeś, tylko inny kolor

Jaka wygląda ta metoda bezpośredniego wyznaczania HRmax ? Moje najwyższe to chyba 203 czy coś koło tego, ale to był bardzo szybki bieg i to na podbiegu około 1km.
ps. Henio te Kanadie kupowałem o tu :
http://sklepbiegowy.com/?md=products&id_p=24992&name=butykanadia-5-tr-m&Te NB m790 u w Biegomaniaku, sklep u mnie w Rzeszowie, niestety nie maja sklepu internetowego. Co Cię ciekawego sprowadzało do Rzeszowa ?
This post was edited by Bieniol on Dec 10 2013 01:44pm