Quote (Saskey @ Aug 6 2013 09:33pm)
@buszlik
bo jest czat z zajebistymi emotami ;D
btw, daj swuj nick ingame, buszlik, chce zobaczyc na tej stronie z meczami doty(cos ala lolking) jak sobie radzisz
http://dotabuff.com/players/85576197/heroes?metric=economy&date=&game%5Fmode=&match%5Ftype=real -> inne statystyki mnie nie interesuja. niestety nie sa one zbyt dokladne ponieważ:
gram solo q only (winratio z polakami oscyluje w granicach 10%, niestety potrzebowalem 200 gier zeby to zrozumiec).
Zasady są dwie: ktos mi sie wjebie na mida -> robie 0-50 i kupuje przeciwnej druzynie butelki/wardy/feeduje kurierami. ktoś mi dobije creepka gdy gram carry -> 0-50 + rozjebuje itemy i kupuje wardy/feeduje kurierami. niestety dzieki voice chatowi chlopaczki czesto nie wytrzymuja dluzej niz 10 minut i koncze z 0-10 zamiast docelowych statow :/ rekord -> 0-80 razorem.
tl;dr - niezle gram wiekszoscia carry (do przecwiczenia sven, dk i alchemik xD), o ile nie jestem zmuszony robic 0-50. Po solidnym treningu na singlu invoker wrócił do łask. Jak chcesz ocenić moją grę, polecam zakładkę matches i wybierz sobie po kolei carry postacie + ewentualnie jakieś skillowe pokroju wr, invokera, magnusa, enigmy. na reszte mam zupelnie wyjebane, jak chcesz to sie mozemy ustawic na jakies doto i wszystko wyjdzie w 'praniu'aha Xploosiv to tardek, wiec ostatnie porażki magina to w glownej mierze jego zasluga (polecam lane control lichem aka 10 pulli pod rzędu + zjadanie creepów co cd). staralem sie go wycarrowac, lecz okazal sie zbyt ciezki. usiadl mi na plecy, ale 180 kilo robi swoje i upadlem na ryj

jak w ogóle mam supporta, ktory jeszcze nie rzuca mi kłód pod nogi to winratio -> 95%
This post was edited by bushlick on Aug 6 2013 04:04pm