Quote (Daniek @ Mar 3 2010 01:21am)
Nie gram wiecej na tilcie + zmeczenu... Nie ma to jak 1;20 rg
lost TT vs A3s, KK vs A8os, AA vs T9s, AKos vs AQos, AKs vs TJs oraz najlepsze: 99 vs 56s
Czyli krotko mowiac chujnia, jedyne co wygralem z powazniejszych pol to TJs vs AKos.
Ponadto ofc masa zlych flopow w stylu jak mialej JJ flop wychodzi AQ3 albo majac AKs flop wychodzil 89J. No po prostu zajebiscie jakby nie bylo.
e/ W sumie pewnie bylbym mniej-wiecej na 0 gdyby nie zmeczenie, i co za tym idzie podejmowanie zlych decyzji.
Na razie zrobie se przerwe w pokera na jsp. Pogram troche za $$
M876, znam to i też mam nauczkę, żeby unikać gry, gdy wolałbyś rzucić się na łóżko i iść w kimę.Plus jest taki, że to tylko fg.
Może żart nie na miejscu, ale widzę, że jednak zostawiłeś sobie trochę fg na czarną godzinę

W razie co mogę pożyczyć 1k, żeby zaokrąglić sumę loanów do 10k, ale odradzałbym ringi 1:20, raczej 1;2.
Btw zagrałem dzisiaj 2x 4sity 1.10 45man turbo, pierwsza sesja, raz 4/45 czyli 5$, więc wyszedłem 60c na plus, (sick), ale druga była bardzo udana, 2/45, 3/45 i 7/45, więc z tej sesji wyszedłem 15$ na czysto, bo za 2nd jest już 10$.Muszę powiedzieć, że w obu sitach gdy na stołach zostało po 3 graczy, zostałem ogrywany jak dziecko, przyzwyczaiłem się za bardzo, do 3.5$ za pierwsze miejsce w sitach za 25c, i często boję się podejmować ryzyko byle tylko wejść wyżej do kasy.Z drugiej strony podpatrzyłem profile kolesi z którymi grałem, mieli już po kilka k$ zysku z pokera, więc raczej poważniejsi zawodnicy ode mnie

Ogólnie 2x dopisało mi szczęscie w ciągu tych 8 sitów, w zasadzie jedynie podczas drugiej sesji wygrałem a/i a8s vs aj, i kt vs a7, suck outy też były, chociaż nie aż tak dużo, do czego się przyzwyczaiłem.H/u przegrałem w cf kt vs 44, praktycznie pula o zwycięstwo

Btw2, co lepsze, te sity 45man 1.10 turbo, w najlepszym wypadku trwają 1h10min.
This post was edited by Rafalek on Mar 2 2010 05:46pm