<DIV class=quote1>Quote (_siwek_ @ Tue, 27 Jan 2009, 20:12)</DIV>
<DIV class=quote2><!--QuoteEBegin-->Witam.
Pytanie takie mam , od 3 dni w dzien w dzien gram samemu no maze i nic nie leci nic 2 itemy po 55 lvl tylko ..wiec chcialbym sie spytac oplaca sie samemu grac zeby cos znalesc?
czy bez sensu ze samemu latal ? i isc z 5 osobowa grupa grac?....
Jesli samemu mam grac , to zainwestowac w cos co bedzie mialo ML ? czy bez sensu wydawac fg na to ?[/QUOTE]
przy mutowaniu ml daje szanse na podniesienie lv itemu (znaczy z magic

rear lub wyzej - extrymalnie zadko) co do ml na nomaze ma wplyw jak zbierasz mutable (teoretycznie) jak sam altalem nomaze moim fighterkiem to lecialy 2 99% rear + jak juz elcialo cos magicznego lae ofc all zalezy od farta

na 0 ml trafilem 100x lepsze itemki niz na duzym ml

a czy nomaze solo czy nie zalezy od itemz ja tam latam albo solo albo guild (w tym ostanim jeszcze lesze dropy i exp tez ;p)
jak dajesz rade sam nomaze to mykaj nomaze jak zabijasz 1 moba to niemamy o czym mówic min to 3 moby na 100% inaczej szkoda czasu an solo nomaze imo ofc
a co do nomaze public zalezy z kim masz latac jakie zasady to podstawa ;p
Quote (Ls_Playa @ Tue, 27 Jan 2009, 20:26)
zrob sobie char na 65lvl i bedziesz mial dpbry drop na arenie i welle beda latwiejsze.
pod ml to inne zestaw itemow. ja mam takie po 9-10 ml.
e: perfect ee sword mi wylecial!!!
Rare rusted sword
Damage: 1 to 13
+20% Enhanced Effect
o 2 fg (ofc ty placisz ;p)
Quote (Ls_Playa @ Tue, 27 Jan 2009, 20:26)
daj info gdzie pisze ze ml wplywa na podwyzszenie magicLvl. myslalem ze poprostu lepsze staty sa mozliwe/czestsze.
grr niemoge odnalesc sie w tym kiedys bylo jasno i przejzyscie

ale z tego co pameitam to tam niebylo dokaldnego stwierdzenie ze np 1 ml = x% podniesienia lv itemku porostu byla informacja ze ml zwieksza ta szanse ale w jakim stopniu tego nibylo ;p
This post was edited by misiekxxl on Jan 27 2009 12:57pm