Quote (Bieniol @ Dec 9 2013 05:39pm)
Wczoraj, można powiedzieć że przez "przypadek" kupiłem nowe buty. Poszedłem do sklepu dla biegaczy u mnie w mieście, wchodzę i widzę, że na wszystko -30%

Nie mogłem odpuścić takiej promocji. Wybór padł na NB m790v3. Namierzyłem się chyba z 5-6 par butów, ale te mi spasowały najbardziej. Chciałem 890 ale nie było rozmiarów. Henio kiedyś pytałeś o Saucony, wczoraj mierzyłem 3 pary: Kinvara, Jazz i jeszcze jakieś jedne, nie pamiętam nazwy. Buty pewnie i dobre, ale nie na moją wąską stopę. Strasznie dużo miejsca z przodu mi zostawało. Mierzyłem też te Lunarglide +5, takie samo wrażenie. Te NB pasują idealnie, wąskie z przodu i o to mi chodziło. Amortyzacja też na wysokim poziomie, patrząc po katalogu. Zapłaciłem 265zł, cena przed rabatem 380zł.

Widziałem, jak je reklamował jeden ze sklepów w W-wie - robił jednocześnie promocje na NB 1080 - podobne do moich, ale o nieco innej specyfikacji - tzn np startowo-treningowe. Cena rewelka
Saucony mierzyłem i stwierdzam, że są bardzo wygodne i mogą mieć mega amortyzację - mięciutka podeszwa była bardzo.
NB ogólnie to szeroki but ma

Lunary - B0b3k chwali

Ja z kolei znów przymierzałem się do Kanadii tr 5, męskich nie było już numerów. Damskie znalazłem, ale fioletowych ani różowych nie kupię, każde inne (były fioletowe...).
W jakim sklepie kupowałeś? Kiedyś bywałem w Rzeszowie.