Quote (Viking SM @ Thu, 14 May 2009, 23:25)
duuuuuuuuuzo bym dal zeby zobaczyc jak sie zachowaujesz kiedy nie chroniia cie 4 sciany twojej poganskiej jaskini...
btw o moje nerwy nie masz sie co martwic, mimo wszytsko zachowuje dystans do takiego scierwa jak ty
Ja? Całkiem normalnie, wśród nienormalnych, lub nienormalnie wśród "normalnych". Za to ty mistrzuniu jesteś wielkim kozakiem, na mieście zapewne, bujasz się ze swoimi ziomami po dzielni, walicie po ryju wszelkiego rodzaju ścierwa jak ja i oczywiście wszytsko w imię zasad.
Czasami nawet wyruszycie do sklepu oddalonego 2km od waszego przyczułku, w ekipie 50 osobowej, wpierdolicie kilku gościom(pod warunkiem, że ich liczba jest co najwyżej 10x mniejsza od was).
A może po prostu boli cię, że nie dorastasz mi do pięt? Jesteś zbyt słaby, bo mama w dzieciństwie karmiła cię śledziem, a tatuś fujarkom?
hee? jak to jest, możesz się przyznać, wylej smutki od razu zrobi ci się lepiej, zapewniam cię.
Quote (czester666 @ Thu, 14 May 2009, 23:26)
czemu żal ? przynajmniej nie ograniczam się tylko do wszelkiego rodzaju core :) jak mam nastrój to zapodaje depressive black

+ czasami lubię nawet i cos zapodam z industrial/dark electro

100% vouch też jestem ateista

rzeczywiście, ale masz urozmaicony gust muzyczny, ohoh straszne rzeczy