Quote (Bieniol @ Nov 30 2013 10:40pm)
Mogłeś nie słyszeć o Berghausie bo to firma produkująca odzież górską

ale mi ta bluza się świetnie sprawdza podczas biegania. Łap link
https://www.polarsport.pl/bluza-berghaus-trek-stretch-half-zip.html , o widzę że w dobrej cenie teraz jest :) ja kupowałem to było drożej :)
Robert nie za szybkie te wybiegania ? Wydaję mi się, że powinieneś biec trochę wolniej bo max. tętno masz 186a to już prawie 90% możliwości

no chyba, że tak Ci się dobrze biegnie.
Nie wiem jak z planami Bobka, ale ja mam zamiar pobiec w styczniu w tej imprezie
http://www.maratonypolskie.pl/mpindex.php?dzial=3&action=5&code=25207&bieganieNastępnie mam zamiar wystartować w takim cyklu biegów górskich " Perły Małopolski ", ale to takie nieśmiałe plany :) zobaczymy jak mi się uda przepracować zimę :)
na opisie tej bluzy berghausa jest napisane, że może być używana jako zewnętrzna lub wewnętrzna warstwa. ma 90% poliestru i 10% elastanu. Mnie zawsze się wydawało, że poliestrowe nie nosi się pod spód :/ Jak się ubierasz biegając w zimie? B0b3k, Ty masz coś podobnego tylko Kalenji? Sorry, że się tak dopytuję, ale na zimę muszę coś jeszcze kupić prócz cieniutkiej ''kurtki'' (góra od dresu to jest, a 200zł zabuliłem!!!).
Regulamin tego biegu w Mysłowicach podaje, żę może będzie trzeba jakieś kolce w razie gołoledzi mieć

i że i tak w ch ślisko może być

droga gruntowa czy leśna - czyli odpadam na razie

czego akurat tam chcesz startować - trochę daleko masz z Rzeszowa - przygotowania do startów w określonym terenie?
Quote (b0b3k @ Dec 1 2013 12:17am)
10km poniżej 40min
półmaraton warszawski w 1:34min jakoś
planuję również maraton MCI Mazury i zejść poniżej 3:30
Edit:
Ta, w następnym wybieganiu będę właśnie biegł wolniej. Skupie się na utrzymaniu jak najniższego możliwego tętna. :>
no ja potrafię biec z podobnym lub nawet trochę wyższym tętnem, i biegam dużo wolniej

Ale teraz bardziej już tętna pilnuje, ale problem jest taki, że o ile Ty możesz zwolnić i mieć dobre tętno, to ja, jak zwolnię, to już bardzo wolno biegnę.
Czego MCI Mazury Maratn, nie Warszawski? Ten MCI jest w czerwcu - upały będą

Ja mam dylemat czy na wiosnę Maraton czy Półmaraton w W-wie - są w odstępie 3 tyg i nie uda mi się dobrze pobiec w obu. Jak by był miesiąc odstępu to pewnie oba bym zaliczył. No i nie wiem, czy mi się jakaś kontuzja nie odnowi od nadmiernego treningu.
Quote (Bieniol @ Dec 1 2013 11:19am)
Ładne plany na 2014

oby się udało to zrealizować :)
Panowie, w Decathlonie z okazji mikołajek są nawet fajne promocje i dostawa gratis. Przy czym dostawa chyba tylko do 2 grudnia. Ja już zamówiłem leginsy i kurtkę :)
E; sry już widzę całą ofertę. Na razie jednak chyba nic nie kupuję - dopiero wracam po kontuzji i nie wiem, jak dalej będzie. A i tak na razie biegam w krótkich spodenkach

Quote (Grigo @ Dec 1 2013 11:21am)
Moje plany na 2014: wyleczyć kontuzję i móc biegać

powodzenia!
This post was edited by Henio17 on Dec 1 2013 09:09am