Quote (Bieniol @ Nov 30 2013 08:17pm)
Wiesz jak chcesz coś droższego to możesz kupić np. North Face, też robią bieliznę termo. Albo Icebreake, też fajne rzeczy robią. Ale to już jest dość drogie. Mi Brubeck osobiście pasuję, jak jest temp. minusowa to ubieram z długim rękawem i na górę bluzę techniczna Berghaus i jazda

totalny komfort wtedy mam.
Faktycznie wygląda na to, że zostało Nas niewielu

z tego co pamiętam to jakoś na wakacjach było najwięcej ludzi w rywalizacji, około 15 osób chyba. Nie wiem co się stało z aracho_m np., on bardzo dużo biegał i szybko

dobry zawodnik. Jednak coś w tym jest, że miesiące letnie przyciągają większą liczbę biegających

mi to nie przeszkadza, nie każdy ma chęć do biegania w zimie, aczkolwiek miło by było żeby wytrzymali w postanowieniu i biegali niezależnie od pory roku czy warunków atmosferycznych.
No do Brubecka trochę się zraziłem, ale sam sobie jestem winny. Na alledrogo kupowałem - wybrałem tanią ofertę - produkcja chińska, słabej jakości. Ale tych ubiorów termoaktywnych jest multum obecnie, a chciałbym kupić coś dobrej jakości.
co to bluza techniczna? to koszulka poliestrowa z długim rękawem? dasz linka do tej bluzy Berghausa? - nie słyszałem o tej firmie, na ich stronie nie mogę specjalnie znaleźć tego produktu.
no mi się lepiej teraz biega. oprócz tego, że mi cieknie z nosa jest ok

nienawidzę biegać w słońcu

Quote (b0b3k @ Nov 30 2013 09:05pm)
Dzisiejsze wybieganie, poznawałem trasy biegowe. Biegło się całkiem dobrze, temperatura dosyć umiarkowana. Eh, mój garmin jest na wyczerpaniu po godzinnym treningu woła o naładowanie, jest źle, aż dziwie się że tak opadł z sił, kupiłem go dosyć niedawno na ***, ale na początku rzeczywiście wytrzymywał tyle ile koleś napisał w aukcji. Będę musiał porozmawiać z kimś kto ogarnia elektronikę i podejmie się wymiany baterii.
dziwne, bo nie jest aż tak zimno, żeby pojemność się jakoś znacznie zmniejszyła. ja swój specjalnie kupowałem z myślą, żeby 6h podczas maratonu mógł wytrzymać

Masz jakieś cele biegowe w najbliższym czasie i/lub w 2014? Ładnie zapierniczasz