Mówi pan, że podoba się panu w Realu i chce tu pracować. Czy chciałby pan także zmienić tę filozofię?
Jestem zadowolony, bo podoba mi się klub, podobają mi się piłkarze, podoba mi się miasto, podoba mi się projekt... Podoba mi się to, że przychodząc tutaj 2 lata temu Barcelona była tutaj [ręka wysoko], a Real tutaj [druga ręka nisko] w różnicy jakościowej, a teraz Barcelona jest bardzo wysoko, jak przez wiele ostatnich lat, ale Real Madryt jest na równi [wyrównanie rąk]. Podoba mi się to wszystko i chcę to kontynuować. Chcę kontynuować. Są rzeczy, które można poprawić, pff... w Realu Madryt, są też rzeczy, które można poprawić w José Mourinho. Real Madryt na pewno może myśleć tak samo i stwierdzić to samo. Są sprawy, które można poprawić w tej lidze, oczywiście, że są. Ale dzisiaj zostaję przy dobrym meczu i dobrym arbitrze. I dobrym arbitrze. Sędzia, który mi się podoba i który gwizdał dobrze, który miał w określonym momencie meczu poważny błąd, jak i ja miałem czy mieli też piłkarze. Jednak... zostajemy przy tym.