Quote (b0b3k @ Nov 19 2013 12:51pm)
Nie, zazwyczaj klikam stop i nic nie robię później z zegarkiem, od razu podłączam i zgrywam później wyłączam zegarek. Ew. czasami po skończceniu treningu od razu wyłączam garmina i później go podłączam i zgrywam trening.
Edit:
Ty masz 110?
210 hrm. Jak już pisałem pisze mi czasami ''zapis aktyw'' na Garminie i po tym mogę przesłać. A czasem laptop nie widzi Garmina, albo przesyłanie danych trwa i trwa i trwa, no i ich odczytać nie można.
Quote (Bieniol @ Nov 19 2013 05:19pm)
Kurde tak sobie myślę, Ty masz zamiar w nich biegać jak coś tylko zimą tak ? Jeśli tak to czy jest sens wydawać 220 zł na buty, które tak do końca nie wiadomo ile razy zdążysz użyć ? Bo różnie może być, albo śnieg po pachy, albo bez śniegu

Nie zgadniesz z tą zimą u nas

Widziałem kiedyś, na forum bieganie.pl temat o bieganiu zimą i ludzie polecali coś takiego http://***.pl/antyposlizgowe-nakladki-na-buty-raki-kolce-jogging-i3707531749.html
Ja swoje kupiłem pod kątem przyszłego roku bardziej. Bo zamierzam biegać bardziej po miękkich nawierzchniach typu las itp. Mam zamiar pobiegać też troszkę po górach więc stąd mój wybór tych butów. Jeśli Ty nie planujesz nic podobnego to nie wiem czy będą Ci takie buciki potrzebne

To już sam musisz przemyśleć wszystko

ps. co do tego, że się rozbiją to nie mam wątpliwości, ja już tak jak pisałem po 2 bieganiu czułem różnicę. Nie były aż tak bardzo dopasowane do stopy jak za 1 razem.
czego to ludzie nie wymyślą

Niezłe nakładki. Ale imho będą spadać (skoro tak łatwo wg sprzedawcy je założyć). No i kolce mogą być za krótkie na niektóre warunki. Ogólnie to planowałem Kanadie na zimę mieć, ale zrobić sobie swoje buty wkręcając samemu gwoździe czy śrubki w podeszwę jakiegoś starego, zużytego buta - też gdzieś o tym czytałem. No i chciałem mieć nowe buty poza tym

M.in. dlatego, że w moich NB 1080 biegam obecnie prawie tylko po trawie i je mocno zabrudziłem i ze 2-3x wdepłem w g***

Bałem się, że jak deszcz spadnie, to na trawie b ślisko będzie. Kupię ten nakładki. Dałeś jakiś konkretny link na alledrogo czy pierwszy lepszy?
Ostatecznie skorzystam najpewniej z usług fizjo w W-wie, i zapewne do Imrotha pójdę. Nie wyjdzie konsultacja z moim fizjo

E: biegacie w zimie w jakiejś masce lub innej osłonce, żeby nie mieć zapalenia gardła lub czegoś poważniejszego? Niedawno na gruponach coś sprzedawali.
This post was edited by Henio17 on Nov 19 2013 04:58pm