Quote (Go_0su @ Dec 10 2010 03:50pm)
u mnie właśnie boty jadą wyścig 4h w wytrzymałościowej

pozostała godzina mam prawie 3k kredytów i też około 40 samochodów teraz czas na f1

e:
jedno z aut które dostałem
undefined
ta wersja za 5 60000k
byłem tam
Quote (Guzzz @ Dec 10 2010 03:23pm)
Wczoraj wbilem 25 lvl i odblokowalem Dluga wersje filmu koncowego w Gran Turismo 5. Teraz jest nowa klasa Wytrzymalosciowa. Sa w niej wyscigi 24h - ciekawe jak mozna jechac wyscig 24h przed ps3 - chyba grajac pare dni - nie wylaczajac ps3 i nie wychodzac z wyscigu. Przesadzili z tym modem. Teraz mam dostep do wyscigu 300km a to ok 1.5h zabawy nad jednym wyscigiem - to ok 60 okrazen. W ogole nie ma rekordow okrazen w trybie kierowcy. Zniszczen praktycznie brak. Wystarczy jednak dobic do tych 4750000 kredytow , kubic Audi R10 TDi + jakies 100k na tuning i nie ma dla nas przeciwnika, ale jechac te km i spedzac 24h nad wyscigiem to przegiecie. Jakos gdyby nie te samochody to Grid ma lepsze gadzety.
e: ogolnie mam 35 samochodow. Kase pilowalem uzywajac glownie Audi rs6 avant (samochod marzen), potem Bugatti Veyronem, Nascar Jeffa Gordona, Audi r10, reszte glownie wygrywalem i mam juz z 3 wygrane samochody warte 5 mln, teraz juz mi zostalo 10 mln na ferrari f1 - brakuje jednak 8 mln kredytow. ostatnio kupilem Enzo i wytuningowalem na maksa (ale jak ma sie Bugatti to i tak nie chce sie jezdzic Lambo, Ferrari)
Nie wiem. Nie gralem. PS3 to moja 1 konsola, ktora mam od 3lat, wiec gt5 to moje 1 gt z serii. Powinni miec opcje jak w GRID- mozesz przestawic 24h na 24 min.
te wyścigi były od zawsze w gt
w gt 4 ustawiałem b-spec i szedłem spać

powiedz jak kaske zarabiasz ?
13lvl atm i żadnych pomysłów
najlepszy samochód to m3 e46 425km więc nawet nie wygram wyścigów super samochodów
jutro spróbuje zrobić ostatnie zadanie w international a i zobacze co za furka