Quote (Henio17 @ Nov 19 2013 12:36am)
błoto, bloto
No bo do biegania pod kątem maratonu mam buty dobrane z 1,5-2,5 numeru za duże. No i mi to przeszkadza jednak. A niedawno kupowałem buty do chodzenia - Adidasy, tanie były nawet, i ładne, więc kupiłem, ale... ciasne trochę były - no ale się rozeszły pod wpływem chodzenia

No i z Kanadiami może być podobnie. Jutro zmierzę w Decathlonie jeszcze jakieś męskie. Ale jeszcze nie kupię chyba, póki z moją nogą nie będzie idealnie.
B0b3k jak skończysz bieg to resetujesz trening czy wyłączasz garmina? Bo mam problemy z przesyłaniem danych ostatnio - i zauważyłem, że kiedyś resetowałem, a teraz wyłączam i przed przesłaniem musi mi zapisać wyniki po podłączeniu do laptopa, inaczej nie prześle.
Kurde tak sobie myślę, Ty masz zamiar w nich biegać jak coś tylko zimą tak ? Jeśli tak to czy jest sens wydawać 220 zł na buty, które tak do końca nie wiadomo ile razy zdążysz użyć ? Bo różnie może być, albo śnieg po pachy, albo bez śniegu

Nie zgadniesz z tą zimą u nas

Widziałem kiedyś, na forum bieganie.pl temat o bieganiu zimą i ludzie polecali coś takiego
http://***.pl/antyposlizgowe-nakladki-na-buty-raki-kolce-jogging-i3707531749.htmlJa swoje kupiłem pod kątem przyszłego roku bardziej. Bo zamierzam biegać bardziej po miękkich nawierzchniach typu las itp. Mam zamiar pobiegać też troszkę po górach więc stąd mój wybór tych butów. Jeśli Ty nie planujesz nic podobnego to nie wiem czy będą Ci takie buciki potrzebne

To już sam musisz przemyśleć wszystko

ps. co do tego, że się rozbiją to nie mam wątpliwości, ja już tak jak pisałem po 2 bieganiu czułem różnicę. Nie były aż tak bardzo dopasowane do stopy jak za 1 razem.