Quote (LESNYBARB_PL @ 15 Dec 2010 21:25)
true, ale napinacze jeszcze z kilka lat beda to wypominac, ludzie juz nawet nie pamietaja jak tragiczne bylo sedziowanie na MŚ, w historii futbolu tej dekady zapisze sie tylko sedzia ovrebo... nawet jakby barca wygrala w tym roku LM to i tak nie bedzie sie liczyc bo w meczu z chelsea sedzia wypaczyl wynik, a i tak niedlugo zaden sukces barcy nei bedzie sie liczyl bo od nowego roku beda biegali z katarskim drzewkiem na koszulkach...
to czy będą drzewka czy inne gówno jest jeszcze w formie konsultacji
Quote (RoGh @ 15 Dec 2010 21:36)
Poki na koszulkach beda takie firmy/organizacje to ja nie mam nic przeciwko, dziury nie ma tak kosmicznej jak sandro by sobie tego zyczyl, ale pieniadze na pewno bardzo sie przydadza

dzisiaj Qatar Sports Investment
jutro jakieś linie lotnicze czy inne burgery ~~
e\
nie chcę krakać ale Rosell rozkurwi ten klub na kawałki, a przynajmniej to co zbudowano w ostatnich 10 latach...
to taka mała chciwa kurwa
a to jeszcze z GD

„5-0, koniec meczu. Po potrójnej agresji Sergio Ramosa, zamieszanie przeniosło się do tunelu Camp Nou. Atmosfera była na tyle gorąca, że Xavi Hernández z piłką w rękach podszedł do Lassa Diarry i włożył ją w ręce Francuza. Piłkarz Realu popatrzył ze zdziwieniem, nie wiedząc o co chodzi, gdy Xavi wypowiedział nagle zdanie sezonu: 'Skoro nie mieliście piłki przez cały wieczór, to teraz możesz sobie ją trochę potrzymać".
This post was edited by SleepNowInThe Fire on Dec 15 2010 06:33pm