"Przypomne ze bylo wielu zydow którzy bardzo dobrze zapisali sie w historii polski.
problemem są prawdziwi Polacy w sejmie i spoleczenstwie wybierajacym ich. Ale lepiej zwalić cala winę na zydow. Nie oni wybrali kwasniewskiego na 2 kadencje.
i chcialbym zobaczyć dowody, ze Korwin jest pejsaczem mającym stlumic szlachetna rewolucje
W kazdym razie mam beke. Luc, pewnie czekasz na jakiegos swietnego polityka,ulepszonego pilsudzkiego v2. Jak juz jakims cudem sie pojawi to okaze sie, ze nie jest idealny, a co gorsza ma zydowski nos. Wtedy zaczniesz krzyczec, ze glupi ludzie na niego glosuja."
Kefir, proszę wymień tych żydów którzy rzekomo zapisali się dobrze w historii Polski. Może mówisz o tych z NKWD co rozpierdalali polską inteligencję w Katyniu ?
Prześledź historię, tylko nie tę z książek której uczy się na rzekomych lekcjach historii. Dlaczego nie studiuje się dogłębnie historii Polski po II WŚ ? Chuj mnie obchodzi jakaś mezopotamia czy egipt sprzed 3000 tysięcy lat. Wytłumacz mi dlaczego jak dochodzi do tego okresu to dziwnym trafem są wakacje ? Wspomną coś na temat grudnia 70, coś tam o stanie wojennym i koniec roku szkolnego.
Piłsudski to chuj nie autorytet - to on sprowadził do Polski 300 tysięcy koszernych. To on już był na granicy z Czechami, kiedy dostał cynk że jednak napór ruskich zostanie zatrzymany. Wpadł wielki kurwa przodownik CUDU NAD WISŁĄ.
Radzę również poczytać na temat "wspaniałego marszałka". Tutaj jeden z przykładów :
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/pilsudski-niewoli-mitu-2014-02Proszę poczytać o tym kto i w jakim celu przeprowadził rewolucję bolszewicką. Lenin, trocki, marks - wszyscy żydzi. Kto zamordował ostatniego cara z dynastii Romanowów ? Był to mord rytualny.
Wałęsa, Geremek, Mazowiecki, Kwaśniewski i dużo więcej dziwnym trafem są żydowskiego pochodzenia.
Pojedź do stoczni i rzuć hasło Wałęsa to ludzie białej gorączki dostają.
Tutaj wywiad z Geremkiem :
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/zapomniany-wywiad-z-geremkiem-2013-12Mały wycinek :
H.K. Panie profesorze, wydaje mi się, że pan niezbyt lubi Polaków?
B.G. Niezbyt lubię? Takie określenie jest nieścisłe. Ja ich nienawidzę!
H.K. Ale przecież pana i pana matkę uratował właśnie Polak!
To samo Balcerowicz - wielki profesor ekonomii i jego PLAN BALCEROWICZA, który on tylko podpisał, a został napisany przez Sorosa, tego samego który założył fundację Batorego w której równie prężnie działali Kaczyńscy.
Przykłady można mnożyć i mnożyć.