zdecydowanie nekropolia to najsilenijszy zamek, ale jest on dla lamerow
a ten, ktory sprawia mi najwiecej frajdy i ktorym robie najwiekszy ownage, to lochy.
jezeli ktos potrafi grac lochami, to reszta ma pzrejebane =]
Quote (MadZombie @ Jun 13 2010 11:57am)
Tak, to akurat było dobre w tym wszystkim. Mi się osobiście podobał jeszcze mod w którym można było grać na mapie 4 razy większej niż XXL. Zabawa była przednia przez tydzień. Ale dalej nie pamiętam jak się mod nazywał.
W WOG'u nie podobały mi się jeszcze takie rzeczy jak super hiper wypasione artefakty. Czasami był tak potężne, że nie dało się ich ogarnąć, a czasami beznadziejnie głupie.
Jeszcze nie podobały mi się ulepszenia typu: 2 budynki na 1 dzień, Gral na początku gry, magiczne równina tworzona po każdej kolejce i inne głupie drobiazgi. Ale to moje zdanie.
zawsze mozesz wylacyzc opcje ktore Ci sie nie podobaja pustaku.. jestes chyba najglupszym uzytkownikiem tego forum, splon, zniknij zmoro nieczysta.
jezeli gram zamkiem skoncentrowanym na ataku fizycznym to jade pierw w wojstko, nastepnie w kapitol, jezeli gram takimi np lochami, to wojsko jest mi o chuja potrzebne w poczatkowej fazie gry
a w nastepnych juz ktokolwiek z wyjebana w kosmos armia bedzie mogl cicho pierdnac, przeciwko mojej magii. na mapie XL nekropolia bije wszystko, ale na mniejszych mapach, mysle ze lochami jestem w stanie zjesc zdecydowana wiekszosc.
This post was edited by inc0 on Jun 13 2010 05:48am