Quote (vyyj @ 1 Dec 2011 22:03)
Juz mam ogarniete tutoriale na root i miui.
Mam tylko takie pytanie. Czy jest szansa, ze na innym romie bateria bedzie dzialac dluzej?
Fake edit
Wyswietlacz i tak wpierdala 70% :c
niedawno mialem jakis fajny programik do oszczedzania baterii, dawal rade
mozna ustawic sobie ze np jak spadnie bateria ponizejj 50% to wylacza jakies aplikacje, przyciemnia ekran, ogranicza procek itp, bylo sporo mozliwosci + profile i to faktycznie dzialalo
wyjebalem bo co z tego ze telefon potrzymal mi te 2h dluzej jak i tak musze go codziennie ladowac ;d nazwy niestety nie pamietam
Quote (MarczaQ @ 1 Dec 2011 10:46)
jest taki program ktory kontroluje wygaszanie wyswietlacza, "screebl" to sie chyba nazywa i z tego co mi sie wydaje to jak kiedys tego uzywalem to mi wlasnie nie wygaszalo ekranu w grach, ale 100% pewnosci nie mam
czy oplaca sie zmieniac z 2.2.1 na 2.3.5? nie znam sie za bardzo na tym i nie chce czegos zwalic, duze sa roznice w dzialaniu na 2.3? no i ewentualnie iso jakis poradnik, krok po kroku, jak dla debila ktory tego wczesniej nie robil jak dokladnie zainstalowac tego 2.3.5 przez odina.
znalazlem genialny program - smart app
mozna przypisywac wybranym aplikacja funkcje "prevent the screen from turning off", "prevent the screen auto-rotating" no i oczywiscie "protect installed apps with a password or pattern" - swietna sprawa, dziala zajebiscie, imo must have

haslo na smsy, galerie itp, ochrona przed wygaszaniem do gier, neta itp, auto-rotating mi nie przeszkadza nigdzie ale moze sie kiedys przyda
https://market.android.com/details?id=com.sp.protector.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcC5wcm90ZWN0b3IuZnJlZSJd+ iso help znow

ogarnalem sobie go locker, bloka ekranu z ics - odblokowuje sie jak 2 razy nacisne glowny przycisk ;/
no i co z tym odtwarzaczem muzyki? napierdalam sobie w cos, ogladam film czy przegladam neta i mi sie nagle sam wlacza, waaaat?
inb4 sgs2