Quote (pezet44 @ 4 Mar 2012 18:36)
powiedziałbym, że ok litra więcej a eksploatowanie jest tyle droższe, co utrzymanie dyfra etc ; )
z resztą nie sposób mi się nie zgodzić.
e/ np taką A6 1,8 T w quattro ciężko znaleźć niby droższe w utrzymaniu a i tak chodliwy samochodzik.
mam i mowie ze 0.5.
Quote (trz @ 5 Mar 2012 19:43)
popatrz sobie na rożne modele i niekoniecznie audi. 0.5l większe spalanie? żebyś sie nie zdziwił jeśli z 0.5 litra zrobi sie nagle 1-2 litrów/100 km. Co to nazywasz frajda? że szybciej o 10 km/h wejdziesz zima w zakret niż taki sam model z "normalnym" napedem? Naped quatro to fajna sprawa, ale jeśli mieszkasz gdzieś w górach, bo tak to zwyczajnie da sie bez tego przeżyć. Wydaje mi sie, że najbardziej poczujesz ta "frajde" przy dystrybutorze.
ja pierdole, nastepny. zrozumcie, ze jezdze takim autem od ponad 2 lat i wiem ile pali. Zima to nie tylko zakrety, wjedziesz w zasniezona droge albo zaczniesz jezdzic bocznymi drogami gdzie bywa zasypane to quattro naprawde duzo daje.
Quote (Alyx @ 5 Mar 2012 19:46)
Troche nie rozumiem takiego pierdolenia, skoro bussters ma ten samochod to chyba wie lepiej do kogos kto opiera sie tylko na opiniach innych,/ artykulach z neta ?
dokladnie ;d przeczytali glupoty i gadaja
a tak btw sprawilem sobie wczoraj nowa zabawke

This post was edited by bustersss on Mar 6 2012 08:47am