Quote (Henio17 @ Nov 3 2013 12:53am)

miales pecha.
Dzis bylem u rebilitanta i stwierdzil... zapalenie okostnej

Byl bardzo zdziwiony, ze zaden z 2 ortopedow tego nie stwierdzil. Rozpoznania nie byl pewny na 100%, ale dal swoje wskazowki i zalecenia. mam biegac po miekkim podlozu - jutro ide do lasu, mam odbity miesien od kosci, wlasciwie jego przyczep. wyszlo, ze biegalem po asfalcie i moje NB 1080 niestety w 1 miejscu, ktore pewnie bardzo mocno obciazam nie maja w ogole amortyzacji, a wkladka jest tam mocno scienczona. rozwazam pojscie z reklamacja do jacekbiega.pl i niech sie teraz wytlumacza, dlaczego dobrali mi zle obuwie

jakas odpowiedzialnosc musi byc

mam tape naklejone, bylem masowany, ale masaz nie pomoze mi, ale warto bylo go wlaczyc, by rozluznic miesnie. pytalem o nakluwanie przy zapaleniu okostnej, ale rehabilitant nie byl w tym obeznany. mam zastosowac laseroterapie.
No widzisz, ja też miałem to zapalenie okostnej. Nakłuwania pewnie się nie podjął, bo nie ma w tym specjalizacji. Laser może też pomoże:) Mam nadzieję, że tak będzie w Twoim przypadku

Mi fizjo napisałem smsa, że jutro mam iść na asfalt spróbować i zobaczyć czy będzie bolało. Tak więc zobaczę jutro jak to wygląda.
ps. Henio, gadaliśmy kiedyś o butach na zimę, kupiłem te Kanadie tr5, wczoraj je wziąłem na próbę, na pola i łąki. Bardzo fajnie mi się w nich biegało, bardzo lekkie jak na takie buty trailowe, miękkie, i bardzo przyczepne. Błoto nie łapie podeszwy, bo one mają taki system który temu zapobiega. Są jednak dość wąskie z przodu, ale ja akurat takie buty preferuje