Quote (elfisher @ 1 Dec 2011 19:43)
od 2 dni mam xperie activ. szczerze moge stwierdzic iz iOS > android. moze i dziala w miare szybko, choc wydaje mi sie iz 3gs jest szybszy, ale kurwa nigdy wiecej tego

wszystko porozwalane po menu, nigdy nie wiem gdzie co znalezc. zeby ustawic cokolwiek w menu musialem sie nameczyc i szukac co gdzie jest, az przypomnialy mi sie czasy symbiana...
czesto musze klikac kilka razy po ekranie zeby dotyk zalapal. reakcja na dotyk - ogromna roznica, nie wiem jak jest w innych modelach ale u mnie wszystko dziala jakos chujowo.
nastawialem sie na cos wyjebanego, w koncu tak wszyscy chwala androida jak to on dobry i tak dalej a sie zawiodlem

dobrze ze nie sprzedalem 3gs, jutro oddaje xperie w cholere.
jedyny plus tego telefonu to wyglad i budowa. se dostaje wielkiego plusa. obudowa solidna i mocna, wczoraj ogladalem na basenie film pod woda

maly, mocny i wygodnie lezy w dloni, szkoda ze nie ma iOS bo mialbym najlepszego fona

Zestawienie iOS z jakimś badziewnym SE z najniższej półki, to jak porównanie szybkości Lambo i Malucha.
Zaopatrz się w telefon, który wyszedł równolegle z 3GS. I to taki z najwyższej półki. Wtedy będziesz miał obiektywne porównanie.
Quote (Piotrus @ 1 Dec 2011 21:36)
Ogólnie nowe telefony SE to porażki... kompletne...
Rozwaliła mnie rozdziałka tego cuda... 320x480, dalej już nie patrzyłem... ;D
Jak już chcesz zestawiać to kup telefon za taką samą kasę co ten Twój 3GS... bo troszkę różnica... i polecam HTC (bo samsungów chyba nie chciałeś...)
Dokładnie.
This post was edited by kr90 on Dec 1 2011 01:43pm