Quote (DeM7 @ Feb 12 2010 12:27am)
witam spowrotem po dluzszej przerwie od pokera ~^
btw jest sporo niemcow w team pro ;p
ale wg mnie wystarczy jakis spory monitor/ ew. telewzior z duza rozdzielczoscia i idzie sobie to jakos ladnie poukladac, przynajmniej tak mi sie wydaje ;p
95% Twoich postow tutaj to tylko narzekanie ;D moze sprobuj pograc inna odmiane pokera ? np. omahe czy 2-7 triple draw lowball (calkiem fajne i latwe)
Wiem, że narzekam, i sorry za te bluzgi, ale czasami nie potrafię się powstrzymać.Grałem trochę mtt i sitów omaha hi/lo, lubię tę odmianę, tak samo 8 game, ale jest bardzo mało tego typu gier na mikrostawkach i tu jest problem.Chociaż z drugiej strony, na obecnym etapie nie wydaje m się, żebym mogł budować br na innych odmianach od hl.
Dobra, zmieniłem trochę plany, i do niedzieli włącznie mam zamiar wbić 200$, mam nadzieję, że się uda, powoli br idzie do przodu ;P
a ten ger to boku87, nie pisałem, bo tu pewnie i tak nikt nie patrzy na grę żadnych prosów ;] A ja czasami lubię zerknąć na regularsów high stakes mtt, w tym Polaków:
obywatel_g, negpl, simonek1323, jager1987, akurat Ci mi przyszli do głowy.Z zagraniczniaków to np. zackattak13,breakribs,imdanuts,mi_turtle,bigdogpckt5s,arsenal46,djk123 spojrzę czasmi na ich grę , ale różnica w stawkach sprawia, że niewiele mogę z tych obserwacji wyciągnąć.
This post was edited by Kserkes on Feb 11 2010 05:12pm