Quote (Cultus @ Jun 3 2010 12:25pm)
Po pierwsze: zluzuj poślady.
Po drugie: oceniasz brzmienie po kawałku z youtube? Bardzo mądre.
Po trzecie: piszesz o orygianlności, a ponad naprawde oryginalną muzykę stawiasz jednakowo grające 'brutal' 'death' metalowe załogi? Hate Eternal, Suffocation i Cannibal Corpse czy Origin też pewnie lubisz?
Hate eternal - tylko plytka I monarch, reszta to nieziemski syf.
Nile - tylko najnowsza plytka i moze z 2-3 kawalki z poprzednich
Decapitated - cala tworczosc, z naciskiem na ostatnia plytke (jak dla mnie wyznacznik zajebistosci deathmetalu - kazdy nowy album z 'brudnej' stajni zawsze przyrownuje do Organic Haloucinosis Deców)
Behemoth - Plytka Apostasy, i tak z 50% kawalkow z ich starych plyt, ta nowa juz obsysa poza jednym kawalkiem.
Reszty nie pamietam , ale jak mi sie cos przypomni to dopisze.
To na tyle jesli chodzi o bandy w ktorych podoba mi sie jakas czesc ich tworczosci, bo jesli chodzi o reszte deathmetalu sa
to poprostu pojedyncze kawałki, przeblyski geniuszu, ktore giną w ogolnej beznadziejnosc, powtarzalnosci i schematycznosci ich muzyki...
Oldsql death jest jak punk... zamkniety w swoich sztywnych ramach na poczatku byl czyms fajnym, ale z czasem stal sie jedynie gownem, ktore wyglada i smierdzi tak
samo, a kazdy kto próbuje jakos to gowno podkolorowac natychmiast jest negowany...
dziekuje do widzenia...
Quote (JohnyCage @ Jun 3 2010 01:18pm)
fakt, ten kawalek akurat m fajny riff... ale zwaz ze oni graja to praktycznie w kolko, skank beat leci caly czas w kolko, i tak kurwa graja wszyscy!!!!
Gdybys nie napisal ze to Cannibale to bym w zyciu nie zczail sie kto to...
nvm.,.. jestescie ograniczeni, nie czuli na rytmike czy grę dzwięków... czyli poprostu tępi muzycznie